Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Kesätyöntekijä - Asiakkuusasiantuntija - Ilmarinen

Tarjoamme parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työ-elämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Meillä on mielenkiintoiset ja monipuoliset työt, toimivat työvälineet sekä mukavat ja osaavat työkaverit. Viihtyisissä työtiloissamme voit etsiä oman tapasi tehdä töitä. Tuemme vahvasti työntekijöidemme työkykyä. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Ruoholahdessa. Tule tekemään parempaa työelämää kanssamme! Tutustu meihin www.ilmarinen.fi

Asiakkuusasiantuntija kesätöihin

Haemme asiakkuuksien tuki -tiimiimme ASIAKKUUSASIANTUNTIJA kesätyöntekijäksi ajalle 1.6.2020 - 30.9.2020.

Keskeiset työtehtäväsi

  • Tarjousten laatiminen sovitun konseptin mukaisesti sekä niihin liittyvien laskelmien tuottaminen.
  • Meklareiden ja myyntihenkilöstön avustaminen laskelmiin, vakuutuksenhoitoon ja myyntiin liittyvissä kysymyksissä.
  • Asiakastietojen ylläpitäminen järjestelmissä.

Odotamme taitoa ja tahtoa

Edellytämme sinulta

  • innostusta ottaa haltuun uudenlaisia tehtäväkokonaisuuksia
  • hyviä tietoteknisiä taitoja. Erilaisten järjestelmien käyttäminen on sinulle luontevaa. Kokemuksen ja osaamisen liittyen tietokantoihin katsomme eduksi.
  • hyvää suomen kielen viestinnällistä osaamista sekä hyvää englannin ja ruotsin kielen kirjallista ymmärrystä
  • opintoja soveltuvan korkeakoulututkinnon parista


Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee

  • systemaattinen, huolellinen ja vastuuntuntoinen työskentelytapa
  • kyky oma-aloitteeseen ja itsenäiseen työskentelyyn
  • hyvät tiimi- ja vuorovaikutustaidot sekä halu kehittyä.

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkentän asiakkuuksien tuki -tiimissämme. Tueksesi saat asiantuntevan ja mukavan työyhteisömme.
Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Tilamme ovat viihtyisät ja mahdollistavat moninaiset tavat työskennellä ja kohdata. Töihin Ruoholahteen pääset kätevästi niin julkisilla, pyörällä kuin autollakin.

Hae nyt

Vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Täytämme tehtävän yhdessä Manpowerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi ) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, viimeistään 16.02.2020, alla olevan Hae tehtävää -painikkeen kautta. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin prosessin etenemisestä.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus ja turvallisuusselvitys).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.