Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

KIINTEISTÖSIJOITUSJOHTAJA,Helsinki

Keva huolehtii kunta-alan, valtion, kirkon ja Kelan henkilöstön eläkeasioista. Hoidamme 1,2 miljoonan julkisen sektorin työntekijän ja eläkkeensaajan työeläkepalveluita. Keva vastaa kunta-alan henkilöstön eläkkeiden rahoituksesta ja eläkevarojen sijoittamisesta. Sijoitusomaisuutemme on reilut 54 miljardia euroa. Palveluksessamme on noin 540 työntekijää. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin keskustassa.


Haemme nyt Kiinteistösijoitusjohtajaa sijoitustoiminnon kiinteistöyksikköön
Kevan suorat kiinteistösijoitukset muodostuvat 130 kohteesta, joiden kokonaisarvo on yhteensä 2,5 miljardia euroa. Tavoitteenamme on investoida kiinteistöihin pitkäjänteisesti niin Suomessa kuin muissakin Pohjoismaissa.

Kiinteistösijoitusjohtaja johtaa 25 henkilön yksikköä. Päätehtävänä on vastata kiinteistöyksikön toiminnasta, toiminnan tuloksellisuudesta ja sen kehittämisestä. Työssäsi vastaat uusien sijoituskohteiden valmistelusta ja sijoituspäätösten toimeenpanosta. Myytävien sijoituskohteiden myynnin valmistelu ja toimeenpano kuuluvat työnkuvaasi valtuuksiesi puitteissa. Lisäksi kiinteistöjen vuokrauksen ja ylläpidon toimivuus kuuluu vastuualueellesi. Tehtäviisi sisältyy myös kiinteistöyksikön riskienhallinta sekä valvonta.

Odotamme sinulta:

 • johtamiskokemusta kiinteistösijoitustoiminnan alalta
 • strategista osaamista ja näyttöjä pitkäntähtäimen suunnittelutyöstä ja strategian menestyksellisestä toteuttamisesta
 • esimieskokemusta ja modernia asiantuntijoiden johtamistaitoa
 • koeteltua paineensietokykyä ja sujuvaa viestintäosaamista
 • itsenäisyyttä ja uskallusta tuoda esiin omia näkemyksiä sekä kehitysideoita
 • oppimiskykyä ja taitoa löytää uusia innovatiivisia ratkaisuja
 • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa


Tarjoamme sinulle:

 • toimivan ja avoimen työympäristön, jossa pääset keskeisesti vaikuttamaan tulevaisuuden kiinteistösijoitustoimintaan
 • vakaan ja luotettavan organisaation tuen sekä mahdollisuuden pitkäjänteiseen työskentelyyn
 • kilpailukykyisen paketin hyvillä eduilla ja joustavilla työskentelymahdollisuuksilla


Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Virpi Mäentaus, virpi.maentaus (at) fi.experis.com, 040 723 9913. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään mahdollisimman pian, koska haastattelut alkavat heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä. Ps. Kotisivumme uudistuvat eli jos sinulla on hankaluuksia rekisteröinnin kanssa, niin laita CV ja hakemus suoraan sähköpostiini, kiitos.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.