Kirjanpitäjä

Keitä me olemme?

TW-Laskentapalvelut Oy on paljasjalkainen tamperelainen tilitoimisto kaupungin keskustan kupeessa. Olemme osa Tilitoimisto K.J.Westerberg Oy -konsernia, joka on perustettu vuonna 1959. Yhden miehen yrityksestä on kuudessakymmenessä vuodessa kasvanut sata erilaista taloushallinnon osaajaa työllistävä arvostettu alan toimija. Välitön ilmapiiri ja matala hierarkia takaavat jokaisen työntekijän kohtaamisen yksilönä ja erilaiset elämäntilanteet otetaan huomioon.

Meille asiakas on aina enemmän kuin nimi paperissa ja pidämme mielessä numeroiden takana olevat ihmiset. Kun muistamme olla ihmisiä ihmisille, on työnteko mielekästä ja tehokasta. Missionamme onkin mahdollistaa asiakkaiden menestys tuottamalla laadukkaita taloushallinnon palveluita ihmiset edellä; uskomme vahvasti mutkattoman vuorovaikutuksen voimaan yrityksemme menestystekijänä.

Haemme nyt monipuolisiin tehtäviin TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ

Kirjanpitäjänä TW-laskentapalvelut Oy:llä vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Sinulla on kattava kokemus eri yhtiömuodoista ja omaat kirjanpidon sekä tilinpäätöksen monipuoliset taidot. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Tuotat yrityksille ja yhteisöille sekä kuukausikirjanpitoja että vuosikirjanpitoja. Tilinpäätökset ja veroilmoitukset ovat osa jokapäiväistä työtäsi. Pääset huolehtimaan itsenäisesti pienten ja keskisuurten asiakkaidemme taloushallinnon tarpeista. Yksin et kuitenkaan työssäsi tule jäämään, sillä meillä on pitkä ja vankka kokemus vaativista kirjanpidon, verotuksen ja taloushallinnon asioista yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Tämän tietotaidon avulla pääset kerryttämään myös omaa osaamispääomaasi, ja työnteon tukenasi ovat muut asiantuntijamme.

Etsimällämme kirjanpitäjällä on asiakaslähtöinen ote kaikessa tekemisessä sekä kyky toimia useiden eri kokoluokan ja toimialan yritysten kanssa. Osaat omalla ammattitaidollasi viedä kirjanpidon prosesseja eteenpäin tehokkaasti ja vastuullisesti. Hakemallamme henkilöllä on sopiva taloushallinnon koulutustausta sekä jo useamman vuoden käytännön työkokemus kirjanpidon ja tilinpäätösten työtehtävien parista. Konsernikirjanpidon osaamisen katsomme eduksi ja meillä konserniosaamista pääsee syventämään ammattitaitoisessa työyhteisössä. KLT-tutkinto on tässä tehtävässä eduksi, ja jos taas olet halukas suorittamaan tutkinnon tulevaisuudessa, niin me tuemme sinua tämän tavoitteen saavuttamisessa. Haluamme tarjota sinulle aidon mahdollisuuden syventää omaa osaamistasi sekä kehittää uraasi haluamaasi suuntaan!

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen arvostetulla, vakaalla ja joustavalla työnantajalla. Tarjoamme myös merkittävät työsuhde-edut, joista muutamina esimerkkeinä mainiten mm. sairaan lapsen hoitoetu, laajennettu työterveys, liikunta- ja lounasetu sekä influenssarokote. Miellyttävä ja ergonominen toimistomme sijaitsee hyvällä sijainnilla ja tarjoamme parkkipaikat niitä tarvitseville.

Työnantajana haluamme olla erityisesti perhe- ja vapaa-aikamyönteinen yritys, jossa liukuva työaika ja etätyömahdollisuus tuovat joustoa työntekijöidemme elämään. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on erityisen tärkeää ja kiinnitämme sen kehittämiseen paljon huomiota. Työntekijöidemme hyvinvoinnin lisäksi myös oman ammattitaidon kehittäminen erilaisten koulutusten ja tiimiprojektien avulla on olennaisessa osassa toimintaamme. Suurena toimijana pystymme myös tarjoamaan työntekijöillemme erilaisia urapolkuja yhtiön sisällä, joista meillä onkin monta hienoa uratarinaa kerrottavana!

Kiinnostuitko ja miten hakea?

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävään Manpowerin hakulinkin kautta ja lisää mukaasi CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveen kera.

Tehtävään kannattaa hakea niin pian kuin mahdollista, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä! Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Lisää tietoa tehtävästä antavat sinulle Manpowerin Emmi Lamberg 040 192 9008 / [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.