Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Kirjanpitäjä, Adner Oy

Administer Oy on suomalainen sähköisen taloushallinnon edelläkävijä ja yksi suurimmista taloushallinnon palveluntarjoajista Suomessa. Yhtiö työllistää noin 700 taloushallinnon ammattilaista. Asiakaskuntamme koostuu lukuisten toimialojen yrityksistä ja yhteisöistä, pörssiyhtiöistä yhden työntekijän yrityksiin sekä kuntiin ja kaupunkeihin. Administerin tytäryhtiöistä Adner Oy palvelee erityisesti suurasiakkaita ja Silta Oy tarjoaa palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluja. Lisäksi Administer tarjoaa laadukkaita ulkoistetun talousjohtajan ja controllerin palveluita vuosikymmenien kokemuksella. Administer toimii koko Suomessa sekä Tukholmassa ja Tallinnassa. Taloushallinto on meille ydinliiketoimintaa - ei tukitoiminto, ja se näkyy arvostuksena työtäsi kohtaan.

Etsitkö seuraavaa haastetta kirjanpitäjän urallasi?

Haemme Adner Oy:lle

TILINPÄÄTÖSTAITOISTA KIRJANPITÄJÄÄ suurasiakkaiden pariin Kuopioon

Olet etsimämme osaaja, jos ajatusmaailmaasi ohjaavat positiivinen asenne, ongelmanratkaisukyky ja rohkeus etsiä uusia tapoja toimia. Sinulla on itsenäinen työote, ja pidät tiimin kanssa ratkaisukeskeisestä työskentelystä ja viihdyt asiakasrajapinnassa.

Tehtävässä vastaat yrityksemme suurasiakkaiden kuukausiraportoinnista sekä tilinpäätöksistä ja veroilmoituksista. Kollegoinasi ovat koko kirjanpitotiimi sekä osto- ja myyntireskontratiimit. Asiakaskommunikointi tapahtuu pääsääntöisesti sähköpostin ja Skypen kautta. Kuukauden katkot ovat työntäyteisiä, mutta vastapainoksi muina hetkinä sinulla on enemmän vapautta suunnitella omaa työtäsi ja työpäivääsi.

Odotamme sinulta:

Sinulta löytyy vankkaa kirjanpidon asiaosaamista tilinpäätöksistä veroilmoituksiin sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, koska työssäsi tulet toimimaan yhteistyössä, niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Olet myös kiinnostunut kehittämään yhteistyötä ja prosessia asiakkaan kanssa. Monipuoliset excel-taidot sekä käyttöomaisuuden tuntemus auttaa työssä menestymisessä ja AX- järjestelmäosaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

  • Vakituisen työsuhteen, ammatillisen näköalapaikan sekä mielenkiintoisen asiantuntijatehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä
  • Joustavat työajat ja mahdollisuuden tehdä etätöitä (1-2 pv/viikossa)
  • Nykyaikaiset ja monipuoliset henkilöstöedut (mm. lounas- ja virike-etu sekä kattavat työterveyspalvelut)
  • Koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia

Oletko etsimämme asiakaspalvelun ja taloushallinnon taitaja?

Hae tehtävää www.manpower.fi sivujen kautta ja lataa myös CV:si mukaan. Hakuaika päättyy 22.3.2020, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja työ alkaa sopimuksen mukaan soveltuvan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikontultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai etunimi.sukunimi@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.