Kirjanpitäjä, Ahlstrom

Ahlstrom is a global leader in combining fibers into sustainable specialty materials. Our purpose is to Purify and Protect, with Every Fiber, for a Sustainable World. Our vision is to be the Preferred Sustainable Specialty Materials Company for all our stakeholders. We serve five growing and distinctive end markets, which form the basis for our five divisions: Filtration, Food & Consumer Packaging, Healthcare, Building Materials, and Technical Materials. Our pro forma net sales 2021 for continuing operations amounted to EUR 2.6 billion and we employ some 7,000 people. Read more at www.ahlstrom.com

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Ahlstromille uutta kirjanpitäjää määräaikaiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä Ahlstromilla pääset tekemään päivittäisiä ja monipuolisia kirjanpidon tehtäviä aina tilinpäätökseen asti. Hallitset kirjanpidon maailman hyvin, olet osallistunut tilinpäätöksiin ja ALV-asiat ovat sinulle tuttuja. Osaat konserniraportoinnin ja kykenet työskentelemään sen luonteisessa työssä, jossa on säännöllisesti sovittuja aikatauluja. Mikäli työkaluista SAP ja HFM (Hyperion Financial Management) ovat sinulle tuttuja entuudestaan, katsomme sen eduksi.

Toivomme, että sinulta löytyisi aikaisempaa kokemusta kirjanpidosta vähintään muutaman vuoden ajalta ja että pystyt toimimaan omatoimisesti sekä itsenäisesti kirjanpidon työtehtävien parissa. Perehdytämme sinut toki uuteen työtehtävääsi sekä tapaamme toimia, ja tuemme sinua työssäsi. Toivomme, että työotteesi on tarkka ja huolellinen. Kannat tehtävistäsi vastuuta, et säikähdä ajoittaista kiirettä ja pystyt priorisoimaan työtehtäväsi. Yhteistyötaidot ja kommunikatiiviset taidot auttavat sinua menestymään työssäsi. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista. Säännöllinen viikkotyöaika on 37,5h/vko. Osittainen etätyöskentely onnistuu.

Tarjoamme sinulle:

- Kokopäiväisen ja määräaikaisen työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä

- Mielenkiintoisen, monipuolisen sekä vastuullisen työn

- Hyvän ja kattavan perehdytyksen uuteen työtehtävääsi

- Mukavan ja tiiviin työtiimin tuen

- Viihtyisän toimistoympäristön Helsingin ydinkeskustassa

Kiinnostuitko?

Tästä rekrytoinnista vastaa Manpower. Mikäli tämä työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa mahdollisimman pian, sillä työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde tulee olemaan Manpowerin kautta. Määräaikaisuus kestää huhtikuun puoleen väliin 2023. On mahdollista, että työt jatkuvat määräaikaisuuden jälkeenkin, joten kerrothan tarkemmin käytettävyydestäsi työhakemuksessasi.

Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Delivery Manager Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.