Kirjanpitäjä- Controller painotuksella

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Signode Finland Oy, entinen Oy M. Haloila Ab, on yksi maailman johtava automaattisten kiristekalvokäärintäkoneiden ja huoltopalveluiden toimittaja. Jo yli 7000 Octopus-konetta on toimitettu yli sataan eri maahan. Olemme osa Signode Industrial Groupia, joka koostuu yli sadasta eri puolilla maailmaa toimivasta pakkauskoneiden ja -materiaalien valmistukseen erikoistuneesta yrityksestä. Signode on teollisen pakkaamisen edelläkävijä, joka on vuosikymmenten saatossa kehittänyt lukuisia alaa mullistaneita materiaali-, prosessi- ja automaatiotekniikan asiakaskeskeisiä innovaatioita.

Työllistämme Maskussa tällä hetkellä yli 90 henkilöä, joista noin kolmannes on tuotannon- ja loput toimihenkilötehtävissä. Yhteensä Signodella on Suomessa n. 120 työntekijää eri tehtävissä, kuten sähkö-, mekaniikka- ja automaatiosuunnittelun, projektihallinnan, sähkö- ja mekaniikka-asennuksen, taloushallinnon, huollon, myynnin, oston ja logistiikan tehtävissä.

Haemme nyt yhteiseen taloushallinnon tiimiimme

Kirjanpitäjää - Controller painotuksella

vanhempainvapaasijaisuuteen helmikuun 2024 loppuun asti. Tehtävässä vastaat itsenäisesti konsernin kuukausiraportoinnista ja osasta kirjanpidon tehtävistä. Työnkuvassa korostuvat raportoinnin tehtävät. Työtehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät niin taloushallinnon rutiinitehtäviä kuin myös ad hoc-tehtäviä. Sinulla on 10 hengen taloushallinnon tiimi ympärilläsi ja tukenasi.

Toivomme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä, esim. myyntireskontra ja raportointi. Olet persoonana oppimishaluinen ja -kykyinen päästäksesi tehtävään nopeasti sisälle. Tässä tehtävässä on hieno mahdollisuus päästä kehittymään Controller-tyyppisiin tehtäviin kansainvälisessä yrityksessä.

Tehtävissä menestyminen edellyttää:

* soveltuvaa taloushallinnon koulutusta
* kirjanpidon ja raportoinnin tuntemusta
* suomen- ja englannin kielen sujuvaa taitoa, ruotsin kielitaito eduksi
* erinomaisia teknisiä taitoja MS Office (erityisesti Excel)- ja taloushallintojärjestelmiin (iScala, Navision käyttökokemus eduksi)
* motivoitunutta, joustavaa, oma-aloitteista työotetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön menestyvässä yhtiössä, sekä mukavan tiimin tuen. Meille Signodella henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri on tärkeää. Työssä on hyvät mahdollisuudet oppia uusia tehtäviä ja asioita, ja kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme hyvät kehittymismahdollisuudet. Hyvinvoinnista huolehdimme mm. erittäin laajan työterveyshuollon sekä Smartum-edun muodossa. Työtä tehdään hybridimallissa toimistolla Maskussa ja kotona. Työ on määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus, jonka alustava pituus on vuoden 2024 helmikuun loppuun. Tehtävä täytetään heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae rekisteröimällä cv:si ja lisäämällä palkkapyyntösi sivustolla www.experis.fi viimeistään 1.12.2022. Lisätietoja antaa Senior Consultant Annika Antonen [email protected], +358 44 281 4001.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.