Kirjanpitäjä, Hartela-yhtiöt Oy

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Hartela on kotimainen perheyhtiö, joka työllistää noin 550 rakentamisen ammattilaista. Olemme rakentaneet koteja, toimitiloja ja alueita vuodesta 1942, ja tänä vuonna yrityksemme perustamisesta tulee kuluneeksi 81 vuotta. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Raumalla ja Oulussa. Hartela kuuluu asiakastyytyväisyydessään Suomen asuntorakentajien kärkikastiin. Hartelan tuotelaatu koettiin puolueettomassa EPSI Rating-tutkimuksessa uudisrakentamisen toimialan korkeimmaksi ja asiakastyytyväisyys rakennusalan toiseksi korkeimmaksi. Onnistuneen asiakaskokemuksen lähtökohtana Hartelassa on asiakkaiden toiveiden ja tarpeiden ymmärrys. Kohteiden luovuttaminen virheettöminä ja ajallaan on perheyhtiölle sydämenasia.

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Hartela-yhtiölle konsernitilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää palvelukeskukseen.

Kirjanpitäjän työnkuvaan kuuluu emoyhtiön ja kahden rakentavan yhtiön kirjanpito. Laadit konsernin tilinpäätöksen yhdessä palvelukeskuspäällikön kanssa. Arvonlisäverot, veroilmoitukset, käyttöomaisuus sekä kuukausiraportointi kuuluvat lisäksi työnkuvaasi. Tulet toimimaan IFS Finance -talouden hallintojärjestelmän pääkäyttäjänä sekä käyttöomaisuusohjelma Kasperin käyttäjänä ja näiden järjestelmien edelleen kehittäminen on vastuullasi. Teet läheistä yhteistyötä konsernin ja liiketoiminnan johdon, controllereiden sekä muun taloushallinnon kanssa. Samoin yhteistyö tilintarkastajien kanssa on osa arkeasi. Raportoit tässä tehtävässä palvelukeskuksen päällikölle.

Pääset tässä tehtävässä osallistumaan erilaisiin talouden kehitysprojekteihin ja arvostammekin aktiivista sekä positiivista asennetta kaikkea kehittämistä kohtaan. Sinulla on intoa sekä halua oppia uutta, ja olet palvelualtis. Myös hyvät yhteistyötaidot luovat hyvät edellytykset tehtävässä menestymiseen. Työtämme ohjaavat Hartelan arvot: asiakasläheisyys, ammattiylpeys ja aloitteellisuus - on tärkeää, että arvomme näkyvät työssäsi.

Odotamme hakijoilta:

- Aiempaa kokemusta haastavista kirjanpitotehtävistä

- Kokemus rakennusyhtiön tai projektiliiketoiminnan kirjanpidosta (osatuloutukset, perustajaurakointi, oman käytön arvonlisävero sekä työyhteenliittymät) lasketaan merkittäväksi eduksi

- Viihdyt talouden ICT-järjestelmien parissa ja olet valmis niitä kehittämään

Tarjoamme sinulle:

- Kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen

- Asemapaikkasi on Helsingin Ilmalassa hyvien yhteyksien varrella

- Hyvät etätyömahdollisuudet n. 2-3 pv per vko, joka mahdollistaa asumisen myös kauempana (tarvittaessa voit myös osan ajasta työskennellä yhtiön muissa toimipisteissä)

- Saat tehtävään vahvan perehdytyksen sekä kokeneen tiimimme tuen

- Työsuhde-etuina mm. lounas- ja kulttuuri/virike-etu

Henkilöstömme hyvinvointi ja työkyky ovat meillä ensiarvoisen tärkeitä. Panostamme laadukkaan johtajuuden sekä esihenkilötyön kehittämiseen ja tarjoamme henkilöstöllemme osaamisen kehittämistä erilaisten koulutusten kautta. Pidämme huolta toinen toisistamme ja teemme asioita yhdessä. Meillä jokainen saa olla oma itsensä ja yltää parhaimpaansa kannustavassa ilmapiirissä.

Kiinnostuitko?

Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille. Lisää tietoa tästä tehtävästä antavat sinulle:

Senior Recruitment Consultant Heidi Yrjä 040 1546 747 [email protected]

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen 040 6310 261 [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.