Kirjanpitäjä (in-house)

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Toijala Works - Jos osaat kuvitella sen, osaamme rakentaa sen. Olemme Pirkanmaalla Akaassa toimiva koneenrakennuksen erikoisosaaja. Valmistamme asiakkaillemme kokonaisia koneita tai niihin liittyviä teräsrakenteita, kuten esimerkiksi runkoja ja puomistoja. Koneenrakennus ei ole meillä vain kokoonpanoa - se on pitkäaikaista, strategista kumppanuutta. Sitoudumme asiakkaidemme tavoitteisiin ja tarjoamme käyttöön vankan kokemuksemme tuotekehityksestä ja valmistettavuuden kehittämisestä, josta näyttönä toimivat erilaiset asiakasprojektimme ja oma tuotteemme TW puukurottaja. Liikevaihtomme vuonna 2023 oli 48 miljoonaa euroa ja henkilökuntaa yhteensä kahdessa toimipisteessä noin 200.


Etsimme nyt asiakkaallemme Toijala Worksille Akaaseen ammattitaitoista


kirjanpitäjää (in-house).


Työskentelet osana kolmen hengen tiivistä taloustiimiä, ja esihenkilönäsi toimii Toijala Worksin talousjohtaja. Tehtävä on vakituinen ja työpisteesi sijaitsee Akaassa. Toivoimme, että voisit työskennellä paikan päällä Akaassa noin puolet työajastasi. Tehtaalla työskentelee työsi kannalta keskeisiä sidosryhmiä ja uudet toimitilat tarjoavat hyvät työskentelyolosuhteet. Etätyöhön tarjoamme tarpeeksi laiteita, jotta yhteydet varmasti pelaavat myös kotona.

Keskeiset tehtäväsi: In-house-kirjanpitäjän työ teollisuuden pk-yrityksessä on monipuolinen ja työtehtävät ovat vaihtelevia. Vastaat tehtävässäsi Toijala Worksin kuukausittaisesta kirjanpidosta, ostolaskujen käsittelystä, kvartaaliraportoinnista sekä tilinpäätöksen valmistelusta yhteistyössä talousjohtajan kanssa. IFS-toiminnanohjausjärjestelmä on yksi keskeisistä työkaluistasi.

Toivomme, että sinulle on kertynyt käytännön kokemusta monipuolisista kirjanpidon tehtävistä vähintään muutamalta vuodelta, ja että sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus. Hallitset juoksevan kirjanpidon ja ymmärrät taloushallinnon vaatimien toiminnon kokonaisuuden sekä olet työskennellyt aiemminkin tilinpäätösten parissa. Yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sujuu sinulta jouhevasti, ja pärjäät työssäsi sekä suomen että tarvittaessa myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja ammattitaitoasi kehittävän tehtävän mielenkiintoisessa yrityksessä, joka on erikoistunut koneenrakennukseen jo 60-luvulta lähtien. Tässä tehtävässä pääset kehittämään omaa osaamistasi kokeneen talousjohtajan rinnalla. Hyville tekijöille pyrimme tarjoamaan etenemismahdollisuuksia pitkällä tähtäimellä. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon, oman ruokalan, liikunta- ja kulttuuriedun, polkupyöräedun sekä vapaa-ajan tapaturvavakuutuksen.

Työsuhde on vakituinen ja toivomme, että voit aloittaa tehtävässä niin pian kuin mahdollista.

Kiinnostuin, miten toimia?

Rekrytointiprosessi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa. Hae tehtävään oheisen hakulinkin kautta liittämällä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi palkkatoiveen kera 11.6. mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Jari Auronen p. 040 8388 064 / [email protected].

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.