Kirjanpitäjä - Premium Accounting

Premium Group on kokonaisvaltaisen laki- ja talousasianhoidon edelläkävijä. Meillä laki- ja talousasiat kulkevat käsi kädessä. Vaativa asiakaskuntamme arvostaa henkilökohtaista palveluamme ja tiimiemme asiantuntijuutta.

Premiumin taloushallintopalvelut palvelevat laajasti yrittäjiä ja säätiöitä kaikissa taloushallinnon asioissa. Olemme kumppani niin toimintansa aloittaville kuin jo toimintansa vakiinnuttaneillekin toimijoille. Tutustu meihin lisää: www.premiumgroup.fi.

Haemme nyt joukkomme vahvistukseksi Katajanokalle

KIRJANPITÄJÄÄ / TALOUSHALLINNON AMMATTILAISTA

Toimenkuvasi Premiumin kirjapitäjänä sisältää laajasti kaikkea yhtiömuotoisten asiakkaidemme taloushallintoon liittyviä tehtäviä kirjanpidosta aina asiakkaan taloushallinnon kokonaisvastuuseen.

Tarjoamme taloushallinnon omakseen kokevalle henkilöille mahdollisuuden mielekkääsen ja motivoivaan työhön sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa ammattitaitoaan yhä pidemmälle. Mukavien työkavereiden lisäksi saat bonuksena mahtavan sijainnin aivan Helsingin ytimessä!

Toivomme, että sinulle on kertynyt käytännön kokemusta kirjanpidosta vähintään muutaman vuoden ajalta ja että sinulla on kaupallinen koulutus. Hallitset juoksevan kirjanpidon ja ymmärrät taloushallinnon vaatimien toimintojen kokonaisuuden. Asiakkaan tilinpäätöksen hoitaminen on sinulle aiemmin jo tuttua ja neuvot tässä asiakasta. Osaat myös neuvoa ja ohjata taloushallinnon uralla alussa olevia työkavereitasi. Olet käyttänyt eri taloushallinnon ohjelmistoja ja uusien haltuunotto sujuu sinulta helposti; käytössämme on Procountor, Netvisor ja Fennoa. Asiakaspalvelu on sinulle tuttua ja se sujuu sinulta hyvin niin suomeksi kuin myös englanniksi tarvittaessa, ruotsin kielitaito luetaan suureksi eduksi.

Arvostamme Premiumissa haluasi kehittyä ammatillisesti avoimin mielin. Olet työtä pelkäämätön ja koet uudet asiat hyvänä haasteena. Osaat kysyä rohkeasti neuvoa jos asiat eivät selviä oma-aloitteisesti ja pystyt kiireen keskelläkin hyvään vuorovaikutukseen asiakkaidemme ja tiimin kanssa. Huumorintajukaan ei ole haitaksi rennossa työyhteisössämme!

Työsuhde solmitaan suorarekrytointina Premium Groupin kanssa toistaiseksi voimassa olevana. Käytössämme on hybridityöskentelymalli ja työntekijöillemme on tarjolla lounasetuisuus sekä Epassi.

Kiinnostuin, miten toimia? Hakuohjeet tässä:

Rekrytointiprosessista vastaa ManpowerGroup.

Hae tehtävään oheisen hakulinkin kautta liittämällä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi palkkatoiveen kera! Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Emme valitettavasti käsittele sähköpostilla tulleita hakemuksia tietoturvasyistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin rekrytoijat:

Talent Acquisition Consultant Miia Sinkko p. 040 1930 347 (arkisin 9-16) / [email protected]
Senior Delivery Manager Esko Saurio p. 040 6472 205 (arkisin 9-16) / [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.