Kirjanpitäjä, Rantalainen

Rantalainen on Taloushallintoliiton auktorisoima, inhimillinen ja ihmiskasvoinen yritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut kaikenkokoisille yrityksille, yhteisöille ja muille organisaatioille. Meillä sinua palvelee aina nimetty kirjanpitäjä, palkanlaskija tai muu taloushallinnon asiantuntija.

Tarjoamme asiakkaillemme kaikki taloushallinnon palvelut aina kirjanpitopalvelusta asiantuntijapalveluihin. Autamme tarvittaessa myös yrityksen perustamisessa.


Etsimme KIRJANPITÄJÄÄ Varkauden toimistollemme vakituiseen työsuhteeseen.

Vastaat
Rantalaisella itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Sinulla on kokemusta eri yhtiömuodoista ja eduksesi luetaan myös konsernitilinpäätöstaidot. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi ja toimit heidän asiantuntevana kumppaninaan talouden näkökulmasta. Lisäksi vastaat omalta osaltasi Rantalaisen prosessien toteutumisesta työssäsi itsenäisesti, mutta tiimin tuella. Raportoit tehtävässä toimistosi palvelupäällikölle.

Arvostamme
reipasta otetta asiakaspalveluun sekä kykyä ja halua työskennellä modernien ohjelmistoratkaisujen parissa, mutta ennen kaikkea tekemisen meininkiä! Toivomme, että olet tottunut hoitamaan asiakkuuksien kirjanpitoa kokonaisvaltaisesti ja katsomme eduksi, jos sinulta löytyy myös osaamista muilta taloushallinnon osa-alueilta. Persoonan osalta etsimme positiivista ja innokasta henkilöä, jolla on työhön vaadittavaa tarkkuutta sekä osaamista, hyvät vuorovaikutustaidot ja tahtoa kehittää omaa osaamistaan ja yrityksen prosesseja. Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva taloushallinnon tutkinto tai tutkintoa vastaava osaaminen. Asiakkaidemme taloushallinnon hoitamiseen käytämme paikkakunnan mukaan mm. Netvisoria ja Procountoria, joiden hallitseminen on etu, mutta ei välttämättömyys.

Rantalaisella
sinua odottaa vastuullinen tehtävä yhdessä Suomen moderneimmista tilitoimistoista. Tarjoamme hyvän työympäristön, reilun arvomaailman, kattavat henkilöstöedut sekä mahdollisuuksia oman ammattitaidon kehittämiseen ja etenemiseen urallasi. Saat myös hyvän tuen tehtävässäsi menestymiseen. Yksi Rantalaisen tärkeimmistä tavoitteista on luoda avoin ja luotettava työympäristö, jossa työntekijän ajatuksilla ja ideoilla on aidosti merkitystä. Työssä on etätyömahdollisuus.

Tutustu Rantalaiseen lisää ja lue eduistamme ja uratarinoistamme.

https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/henkilostoedut/
https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/uratarinat/

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman www.experis.fi - sivustolla ja liitä mukaan cv ja hakemuksesi. Suosittelemme osoittamaan tehtävään kiinnostuksen hyvissä ajoin, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Emma Montell [email protected] tai p. 040 775 3231.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.