Kirjanpitäjä - Tili-Seno

Tili-Seno Oy on vuonna 1994 perustettu turkulainen, auktorisoitu tilitoimisto. Olemme pienehkö 15 henkilöä työllistävä, yksityisessä omistuksessa oleva, vakavarainen ja pitkäjänteisesti toimiva yritys. Rakennamme yhteistä työtiimiämme meidän kaikkien tueksi, jotta positiivisessa työympäristössä voimme kaikki kehittyä ja kasvaa tehtäviemme kanssa. Teemme asiakkaidemme taloushallinnosta helppoa, turvallista ja sujuvaa, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan liiketoimintaansa. Olemme yrittäjän tukena kaikissa yrityksen vaiheissa. Toimistomme ovat Turussa ja Kaarinassa.

Etsää lähtis mukaan jännittävään seikkailuun, haukkaamaan palan aurinkoa jokaiseen päivään?

Haemme tiimikaveriksi KIRJANPITÄJÄÄ vakinaiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia ja hoidat pääosin vastuuyritystesi kuukausikirjanpitoa ja raportointia sekä tilinpäätöksiä työtiimisi tuella. Perustyön lisäksi toimit neuvonta- ja asiantuntijatehtävissä. Työnkuvaa voidaan muokata osaamisesi ja toiveidesi mukaan.

Tarjoamme yhteispelillä toimivan työyhteisön tuen, jossa voit kehittää ammattitaitoasi hyvällä koulutustarjonnalla. Tule nauttimaan vauhdikkaan naurettavasta työporukasta, jolta saat tukea työtehtäviisi ja apua aina tarvitessa. Hyvässä yhteishengessä on voima, jossa on helppo työskennellä, jakaa ja saada osaamista muilta - rento ja innostava pienen yrityksen ilmapiiri ei jätä ketään yksin.

Hyvinvointiasi meillä Tili-Senolla tukevat mm. työsuhde-edut, työterveyshuolto, sairaskuluvakuutus, hammashuolto, liikunta- ja kulttuurietu sekä hieronta. Ja jotta töiden ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuisi mahdollisimman helposti, työaikamme on joustava ja hyödynnämme myös hybridimallia.


Toivoisimme:

  • vähintään kahden vuoden kokemusta alalta / kirjanpidosta
  • aitoa kiinnostusta taloushallinnon tehtävistä
  • innokasta asennetta työtehtäviä ja uuden oppimista kohtaan


Arvostamme:

  • itsenäistä ja vastuullista otetta työntekoon
  • arvostat työkavereita ja pyydät tukea tarvittaessa sekä jaat mielelläsi osaamistasi työkaveriesi kanssa
  • tilinpäätöstaitoa
  • kokemusta Procountor-, Netvisor-, Fennoa- tai Heeros -ohjelmistoista
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä englannin kielen taito
  • eri alojen työkokemusta, joka rikastaa ja antaa syvyyttä sinun tietämykseesi


Me Tili-Senolla pidämme kaiken uuden oppimisesta, eikä se rajoitu vain verotukseen. Sinulla onkin hyvä mahdollisuus kehittää osaamistasi ja tulla jonkin tietyn asian erikoisosaajaksi. Kaikki kokemukset eri aloilta ja asioista ja mikä vain kielitaito ovat rikkauksia, joista saamme lisää syvyyttä osaamiseemme ja pystymme paremmin palvelemaan asiakkaitamme hyvinkin erilaisissa tilanteissa. Annamme myös mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua, ja toivottavasti suorittaa esimerkiksi KLT- tai muun tutkinnon.

Kiinnostuit ja miten hakea?

Rekrytoinnista vastaa yhteistyökumppanimme Manpower. Jätä meille hakemuksesi palkkatoiveen kera ja kerro osaamisestasi sekä vahvuuksistasi tehtävään. Hakeminen tapahtuu Manpowerin hakulinkin kautta.

Hakemukset käsitellään luottamuksellisesi ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus pian / sopimuksen mukaan.

Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Emmi Lamberg, [email protected], +358 40 192 9008.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.