Kirjanpitäjä - TW-laskentapalvelut Oy


Meillä ymmärretään elämää. Perheyrityksenä, 60-vuoden kokemuksella tiedämme, että sitoutuneet työntekijät ovat tärkein menestystekijämme, ja ihmisten elämäntilanteet muuttuvat. Siksi me katsomme asioita kvartaalitaloutta pidemmälle, kokonaisuutena niin asiakkaan kuin työntekijöidemmekin näkökulmasta. Meillä on pitkiä asiakas- ja työsuhteita. Vältämme keinotekoista hierarkiaa. Meillä toimitusjohtajan ovi on kaikille auki, ja haluamme ylläpitää keskustelevaa ja kuuntelevaa kulttuuria. Meidän 100 hengen henkilöstössä, on kokeneita konkareita ja tuoreempia tekijöitä, kaikki yhtä arvokkaita tiimin jäseniä.


TW-laskentapalvelut Oy on valtakunnallisesti toimiva, johtava tilitoimisto useilla toimialoilla Suomessa. Perheyrityksen juuret ovat vahvasti Tampereella. Asiakaskunta koostuu niin pienistä yrityksistä kuin suurista konserneista ja listatuista yhtiöistä. Asiakkaidemme tytäryhtiöiden kautta työskentelemme myös kansainvälisten yritysten kanssa. Tämä mahdollistaa työntekijöillemme asiantuntijana kehittymisen juuri sopivan haastavien asiakkaiden parissa. TW-laskentapalvelut Oy on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ulkoistettuun taloushallintoon ja talossa tehdään aktiivista ohjelmistokehitystä, jolla taataan sekä asiakkaalle että työntekijöille sujuvat sähköiset työvälineet.


Haemme nyt monipuolisiin tehtäviin tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää


Kirjanpitäjänä TW-laskentapalvelut Oy:llä vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien kirjanpidosta ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Sinulla on kattava kokemus eri yhtiömuodoista ja omaat kirjanpidon sekä tilinpäätöksen monipuoliset taidot. Olet säännöllisesti yhteydessä asiakkaisiisi heidän liiketoimintansa kehittämiseksi talouden näkökulmasta. Tuotat yrityksille ja yhteisöille sekä kuukausikirjanpitoja että vuosikirjanpitoja. Tilinpäätökset ja veroilmoitukset ovat osa jokapäiväistä työtäsi. Pääset huolehtimaan itsenäisesti pienten ja keskisuurten asiakkaidemme taloushallinnon tarpeista. Yksin et kuitenkaan työssäsi tule jäämään, sillä meillä on pitkä ja vankka kokemus vaativista kirjanpidon, verotuksen ja taloushallinnon asioista yrityksen elinkaaren eri vaiheissa. Tämän tietotaidon avulla pääset kerryttämään myös omaa osaamispääomaasi, ja työnteon tukenasi ovat muut asiantuntijamme.

Etsimällämme kirjanpitäjällä on asiakaslähtöinen ote kaikessa tekemisessä sekä kyky toimia useiden eri kokoluokan ja toimialan yritysten kanssa. Osaat omalla ammattitaidollasi viedä kirjanpidon prosesseja eteenpäin tehokkaasti ja vastuullisesti. Hakemallamme henkilöllä on sopiva taloushallinnon koulutustausta sekä jo useamman vuoden käytännön työkokemus kirjanpidon ja tilinpäätösten työtehtävien parista. Konsernikirjanpidon osaamisen katsomme eduksi ja meillä konserniosaamista pääsee syventämään ammattitaitoisessa työyhteisössä. KLT-tutkinto on tässä tehtävässä eduksi, ja jos taas olet halukas suorittamaan tutkinnon tulevaisuudessa, niin me tuemme sinua tämän tavoitteen saavuttamisessa. Haluamme tarjota sinulle aidon mahdollisuuden syventää omaa osaamistasi sekä kehittää uraasi haluamaasi suuntaan.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen arvostetulla, vakaalla ja joustavalla työnantajalla. Tarjoamme myös merkittävät työsuhde-edut, joista muutamina esimerkkeinä mainiten mm. sairaan lapsen hoitoetu, laajennettu työterveys, liikunta- ja lounasetu sekä influenssarokote. Miellyttävä ja ergonominen toimistomme sijaitsee hyvällä sijainnilla ja tarjoamme parkkipaikat niitä tarvitseville.

Työnantajana haluamme olla erityisesti perhe- ja vapaa-aikamyönteinen yritys, jossa liukuva työaika ja etätyömahdollisuus tuovat joustoa työntekijöidemme elämään. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on erityisen tärkeää ja kiinnitämme sen kehittämiseen paljon huomiota. Työntekijöidemme hyvinvoinnin lisäksi myös oman ammattitaidon kehittäminen erilaisten koulutusten ja tiimiprojektien avulla on olennaisessa osassa toimintaamme. Suurena toimijana pystymme myös tarjoamaan työntekijöillemme erilaisia urapolkuja yhtiön sisällä, joista meillä onkin monta hienoa uratarinaa kerrottavana!


Hakuohjeet

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae tehtävään Manpowerin hakulinkin kautta ja lisää mukaasi CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveen kera.

Tehtävään kannattaa hakea niin pian kuin mahdollista, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Lisää tietoa tehtävästä antavat sinulle Manpowerin rekrytointikonsultit Miia Sinkko 040 1930 347/ [email protected] ja Niina Kronqvist 040 516 9903 / [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.