Koneenhoitajia Vaasaan

Haemme asiakkaallemme näppäräsormisia

KONEENHOITAJIA Vaasaan

Tehtävässäsi käytät niittauskonetta/automaattia, johon asetellaan niitattavat osat. Tehtävänäsi on myös teollisuuspesukoneen käyttö. Työ on monipuolinen ja räätälöidään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Käsiteltävät metalliosat ovat pieniä, joten työ soveltuu erinomaisesti myös naiselle. Sinut perehdytetään tehtävään ja koneen hoidossa saat tehtävää varten kuvalliset ohjeet.

Löytyyhän sinulta näppärät sormet, tarkkuutta ja huolellisuutta. Katsomme eduksi teknisten piirustusten lukutaidon ja työkokemuksen teollisuuden alalta.

Olethan myös:

  • kuvanlukutaitoinen
  • yhteistyökykyinen
  • reipas ja omatoiminen

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä tehtävässäsi ja laajentaa osaamistasi metallialan osaajien tukemana. Tarjoamme myös siistit ja viihtyisät työtilat ja mukavan työyhteisön. Työ on aluksi määräaikainen 6kk, jonka jälkeen yritys on halukas pitkiin työsuhteisiin.

Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Hae tehtävää HETI tai viimeistään 16.2.2021 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala p. 040 652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.