Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Koneistaja kesäksi Vaasaan

Haemme asiakkaallemme, metallialan yritykselle reipasta

KONEISTAJAA Vaasaan määräaikaiseen tehtävään, joka voi mahdollisesti jatkua kesän jälkeen

Tarjoamme työn vakavaraisessa konsernissa ja mukavan työyhteisön. Vaikka työsuhde on aluksi määräaikainen, sinulla on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.

Löytyyhän sinulta alan koulutus ja työkokemusta vastaavasta. Toivomme myös valmiutta 2-vuorotyöhön. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta myös:

  • piirustusten lukutaitoa
  • omatoimisuutta
  • joustavuutta ja tarkkuutta

Hae heti! Paikka täytetään välittömästi sopivan henkilön löydyttyä.

Kysy lisää Susannalta puh. 040-183 8301 tai susanna.maatta@manpowergroup.fi. Voit myös hakea tehtävää heti tai viimeistään 9.6.2020 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.