Konesalipalveluiden palvelupäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.LähiTapiola on kehittyvä ja aktiivinen toimintaympäristö, joka tarjoaa näköalapaikan terveyden, hyvinvoinnin ja turvallisuuden liiketoiminnan parissa. Visionamme on tarjota omistaja-asiakkaillemme turvallisempaa ja terveempää elämää.

Me arvostamme työntekijöitämme ja huolehdimme henkilöstömme osaamisesta, motivaatiosta ja jaksamisesta monin eri tavoin. Haluamme panostaa osaamisen kehittämiseen ja vastuulliseen johtamiseen sekä tarjota henkilöstölle innostavan ja arvostetun työyhteisön.

Tule mukaan osaksi elämänturvayhtiötämme auttamaan asiakkaitamme tekemään arjestaan turvallisempaa, terveellisempää sekä taloudellisesti menestyksekkäämpää.

Pitkäaikaisen työntekijän eläköityessä, etsimme Lähitapiolalle nyt uutta

KONESALIPALVELUIDEN PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen, osaksi Infrastruktuuri- tiimiä, joka kuuluu Lähitapiolan kehittymisen ja uudistumisen organisaatioon. Tehtävä ei ole paikkasidonnainen, joten voit tässä tehtävässä työskennellä mistä päin Suomea tahansa. Pääkonttori löytyy Espoosta.

Tehtävänkuvaus:

Konesalipalveluiden palvelupäällikön tehtävänkuva on laaja ja vastuullinen. Hän on päävastuussa Lähitapiolan konesali- ja kapasiteetinhallinnasta- sekä optimoinnista. Iso osa tehtävästä on palvelutoimittajahallintaa, ulkoistettujen konesalipalveluntarjoajien kanssa. Palvelupäällikön vastuulla on hallita ja johtaa kapasiteettipalveluiden kokonaisuutta, sovittaen yhteen käyttäjien tarpeita sekä olemassa olevia resursseja. Palvelupäällikkö seuraa ja valvoo palveluiden toteutumista sovittujen mittareiden mukaisesti. Hän tekee myös aktiivista kustannusseurantaa sekä tekee päätökset toimittajavalinnoista. Tehtävässä osallistutaan myös erilaisiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin. Tärkeä osa tehtävää on myös muutos- sekä ongelmatilanteiden hallinta - näissä tehdään tiivistä työtä palvelutoimittajien kanssa.

Tehtävässä korostuu perinteisten konesalien/datakeskusten ja niiden tekniikan osaaminen. Kapasiteetinhallinnasta tulee olla hyvä ymmärrys. Asiantuntija- tai päällikkötason tausta näiden parista antaa hyvän pohjan tähän tehtävään. Tässä tehtävässä johdetaan ja valvotaan kokonaisuutta tilaajan/asiakkaan näkökulmasta, ja käytännönläheisempi tekeminen jää palvelutoimittajien vastuulle. Palvelupäällikön työ Lähitapiolalla on vastuullista ja itsenäistä, työpäivät- ja viikot saa suunnitella itse. Yksin ei kumminkaan tarvitse jäädä haasteiden kanssa, sillä tiimiltä ja esihenkilöltä saa tarvittaessa tukea. Töitä tehdään yhdessä, hyvällä hengellä ja huumorintajulla varustettuina.

Edellytämme:

  • Konesali-osaamista (rauta+käyttöjärjestelmät)
  • Ymmärrystä ja kokemusta kapasiteetinhallinnasta
  • Tietokantaosaamista
  • Virtualisointi- osaamista (VMware tai muu vastaava)
  • Kykyä johtaa kokonaisuuksia sekä resursseja
  • Vahvoja yhteistyö- ja tiimityötaitoja
  • Paineensietokyky- ja priorisointitaitoja

Katsomme eduiksi:

  • Pilviteknologiaosaaminen
  • Kokemus monitoimittajaympäristöstä tai toimittajahallinnasta

Miksi hakea tähän rooliin:

Jos monipuolinen, itsenäinen ja vastuullinen rooli konesalipalveluiden parissa kiinnostaa, niin tässä voi olla mahdollisuutesi. Lähitapiolan Infrastruktuuri- tiimi koostuu kovan osaamisen omaavista, pitkän linjan ammattilaisista, ja heillä tehdään tyypillisesti pitkiä työuria. Se kertoo jo itsessään työympäristöstä paljon. Osaamisen lisäksi tiimissä on ennen kaikkea hyvä yhteishenki, ja huumorista ei ole puutetta kovissakaan tilanteissa. Lähitapiola on työnantajana vakavarainen ja luotettava, oman alansa arvostettu toimija.

Tehtävään hakeminen:

Haku on auki 15.10.2023 asti. Hae tehtävään joko ohessa olevan hakulinkin kautta, tai sivuiltamme www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Senior Consultant Juhani Äikäs, 040 5727 556, [email protected].

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.