Korvauskäsittelijä, Agria

Agria Eläinvakuutus aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2016. Olemme Suomen ainoa vain lemmikkivakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö. Kattavat vakuutusratkaisumme on räätälöity kissoille, koirille ja pienlemmikeille sekä linnuille sekä kasvattajien tarpeisiin. Tavoitteemme on edistää lemmikkien hyvinvointia ja terveyttä ja osana tätä tavoitetta tuemme mm. eläinlääketieteellistä tutkimusta vuosittain. Kasvamme edelleen voimakkaasti ja haemme nyt tiimiimme kahta korvauskäsittelijää.

Haemme tiimiimme
KAHTA KORVAUSKÄSITTELIJÄÄ

Asiantunteva tiimimme etsii joukkoonsa kahta innostuvaa ja positiivisen draivin omaavaa korvauskäsittelijää. Tarjolla on yksi määräaikainen vanhempainvapaasijaisuus sekä yksi vakinainen työsuhde. Tehtävässä menestyt, mikäli olet utelias, asiakaskeskeinen, empaattinen ja analyyttinen.

Päivittäinen työ muodostuu korvauskäsittelyn eri tehtävistä. Asiakkaan korvausasian hoitaminen alusta loppuun, aina vahinkoilmoituksen tekemisen tuesta maksettuun korvaukseen asti, on sinun käsissäsi. Sinulla on vahva kyky sopeutua asiakaspalvelutilanteeseen, mutta myös napakkuutta tarvittaessa. Sovellat omaksuttua tietoa asiakastilanteissa ja viestit selkeästi ja empaattisesti. Työotteesi on tarkka ja toimintatapasi ripeä. Opit vaivattomasti uudet toimintatavat ja järjestelmät.

Henkilönä olet ratkaisukeskeinen. Et epäröi pyytää apua sitä tarvitessasi, mutta osaat työskennellä myös itsenäisesti.

Vastuualueet:

  • Korvauskäsittely
  • Vakuutusten käsittely
  • Asiakaspalvelun ja vakuutusasiamiesten tuki tarvittaessa
  • Muita hallinnollisia tehtäviä, projekteja tai kehitystyötä


Tehtävässä edellytetään kokemusta asiakaspalvelutyöstä sekä klinikkaeläinhoitajan työstä. Aiempi kokemus vakuutusalalta katsotaan eduksi. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja suomen kieli sujuu niin kirjallisesti kuin suullisesti. Tarvittaessa pärjäät työtilanteessa myös englanniksi. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme tehtävään vakuutusalan ammattipätevyysvaatimusten mukaisen koulutuksen, osaavan työporukan sekä vakuutusalan mukaiset työehdot ja edut. Lemmikkiystävällinen toimistomme sijaitsee Pohjois-Tapiolassa Espoossa ja työtä voi tehdä osin myös etänä.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa! Ota yhteyttä meihin suoraan, kerro meille osaamisestasi ja hakuprosessi voi alkaa näinkin pienellä yhteydenotolla! Hakeminen on myös yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta ja pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittää osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan. Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian jo hakuajan puitteissa.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi +358401679091

Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.