Koulutussuunnittelija / asiantuntija, energia-alan koulutukset

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Adato Energia Oy on Energiateollisuus ry:n tytäryhtiö ja ensisijaisesti suomalaisen energia-alan palveluyhtiö. Adaton koulutus-, viestintä- ja tietopalvelut ovat energia-alalla hyvin tunnettuja. Yhtiön asiakkaita ovat energiayhtiöt, sähkönmyyjät, sähkönjakelijat, verkonrakennusyhtiöt, kaukolämpöyhtiöt sekä alaa palvelevat yhtiöt ja järjestöt.

Adato on perustettu vuonna 1989. Yhtiön toimistossa Helsingin Etelärannassa työskentelee 13 adatolaista.
https: //protect-de.mimecast.com/s/EUDSC83Gr3cXJm7WGFEdRQC?domain=adato.fi

Energiateollisuus ry (ET) on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö, jonka tavoitteena on ilmastoneutraali Suomi, jossa energian tarve ja tuotanto kohtaavat kestävällä tavalla.

Löytyykö sinulta energia-alan tuntemusta sähköverkoista ja -markkinoista? Entäpä kiinnostusta energia-alan koulutussuunnitteluun ja tietopalveluiden parissa työskentelyyn?

Etsimme nyt energia-alan osaajaa KOULUTUSSUUNNITTELIJAN / ASIANTUNTIJAN tehtävään.

Tehtävänkuva

  • vastaat energiayhtiöille tarjottavien sähköverkkoihin ja -markkinoihin liittyvien seminaariemme ja koulutustemme tarjonnasta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Olet vastuussa asiakkaidemme tarpeiden tunnistamisesta ja palvelusta sekä koulutustarjoamamme kehittämisestä.
  • vastaat sähköverkkopuolen tietopalvelumme ylläpitämisestä ja sisällön ajantasaisuudesta (Sähköverkkoekstra).

Haemme itsenäistä ja vuorovaikutustaitoista henkilöä, jolta löytyy kokemusta energia-alalta, mielellään sähköverkkojen parista. Sinulla on aito kiinnostus uusia koulutus- ja tietopalveluratkaisuja kohtaan. Haluat auttaa energia-alan yhtiöitä energiamurroksen toteuttamisessa ja ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Lisäksi odotamme sinulta

  • yhteistyökykyä ja asiakaspalveluhenkisyyttä
  • priorisointitaitoja sekä kykyä hallita isoja kokonaisuuksia
  • kykyä toimia paineen ja aikataulujen alla
  • proaktiivista työotetta ja matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan luomaan ja kehittämään uutta osaamista ja oppimistyökaluja muuttuvalle energia-alalle, yhtiöön, jossa työskentelee sitoutuneita ja asialleen omistautuneita adatolaisia. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Etelärannassa.

Hae tehtävää sivujen https://protect-de.mimecast.com/s/33w7C08wj8HkEnRQxTp9Y5x?domain=experis.fi kautta viimeistään 15.6.2022.

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Heli Villa, p. 050 5703 680.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.