Laskuttaja

Etsimme tamperelaiselle asiakkaallemme pikaisesti LASKUTTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen!

Tehtävänä on käsitellä laskuja yksityisellä sektorilla, jolloin odotamme sinulta jo jotain vastaavaa aiempaa kokemusta laskutuksesta.

Työ on kokopäivästä arkityötä ja perehdytys tapahtuu asiakkaamme tiloissa Tampereen keskustassa. Kun työnkuva on hallussa, voi työtä tehdä hybridisti ajoittain etänäkin.

Tarjoamme noin 5 kuukauden mittaisen työsopimuksen vuokratyösuhteena, tehtävä on sijaisuus. Toivomme toki, että voimme tarjota sinulle tämänkin jälkeen jatkoa työlle kauttamme. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Töiden aloitus on mahdollisimman pian, joten haethan paikkaa pikaisesti Manpowerin hakulinkin kautta!
Liitä mukaan vähintään hakemuskirje, missä kerrot itsestäsi.

Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Miia Sinkko 040 193 0347/ [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.