Liiketoiminnan vetäjä

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Oy Flinkenberg Ab on vuonna 1921 perustettu tekniseen kauppaan erikoistunut suomalainen perheyritys. Vuonna 2021 henkilökuntaa oli noin 100 henkilöä ja liikevaihtoa 66 miljoonaa euroa.

Liiketoimintamme koostuu teollisten ja teknisten tuotteiden varastoinnista, jakelusta sekä jatkojalostuksesta. Pääasiallinen markkina-alueemme on Suomi, mutta palvelemme kasvavia asiakasmääriä myös Baltian maissa ja pohjoismaissa. Asiakaskuntamme koostuu usean eri toimialan teollisuusyrityksistä sekä jälleenmyyjistä.

Tärkeimmät päämiehemme sijaitsevat Euroopassa, mutta huomattavia tavaran toimittajia tulee myös Yhdysvalloista ja Kaukoidästä.

Yrityksen hallinto sekä teollisuuskemikaalien, energiatuotteiden ja elektroniikan komponenttien logistiikkapalvelut sijaitsevat Espoossa Kehä III:n varrella. Teräsosastomme puolestaan toimivat Valkeakoskella ja Keravalla.

Oy Flinkenberg Ab on jäsenenä Teknisen Kaupan Liitossa ja Perheyritysten liitossa.

Haemme eläköitymisen johdosta Espoon toimipisteeseen uutta liiketoiminnan vetäjää - Energy and Components.

Tehtävänäsi on johtaa, kasvattaa ja kehittää noin kymmenen henkilön vahvuisen yksikön liiketoimintaa Suomessa. Vastaat strategiasta, toimintasuunnitelmasta ja olet budjettivastuullinen. Ylläpidät ja edelleen kehität päämiesyhteistyötä sekä toimit myös itse tuotepäällikkönä tiettyjen tuotealueiden osalta.

Asiakaslähtöisellä ja aktiivisella toiminnallasi vahvistat olemassa olevia asiakassuhteitamme sekä luot myös uutta liiketoimintaa. Osallistat ja johdat ihmisiä positiivisella, kannustavalla ja ratkaisukeskeisellä otteella ja asenteella. Raportoit toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta:

  • hyvää kokemusta ja näyttöjä BtoB-myynnin johtamisesta
  • esihenkilökokemusta; kykyä johtaa ihmisiä motivoiden ja kannustaen, tuloksia aikaan saaden
  • ymmärrystä maahantuonnista ja päämiessuhteista
  • hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • mieluiten tenistä koulutusta tai osaamista
  • kykyä hallita laajaa vastuualuetta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.
  • matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden, ammattitaitoisen organisaation, huippuluokan tuotteet ja palveluratkaisut arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 19.8.2022, osoitteessa www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, [email protected] ja Terhi Airas, [email protected].