Logistiikkatyöntekijä

Lundia on suomalainen klassikko. Vuonna 1948 perustettu perheyritys uskoo aitoihin asioihin kuten puuhun, ihmisiin ja aidosti elämää parantavaan muotoiluun. Valmistamme Hyvinkään Hausjärvellä design-huonekaluja, valaisimia, sänkyjä ja monipuolisia säilytysratkaisuja, jotka on suunniteltu kestämään ja palvelemaan omistajaansa läpi koko elämän. Tuotteitamme yhdistää kotimaisuus, eettisyys ja muotoilu. Kaikki tuotteemme valmistetaan eettisesti ja luontoystävällisesti PEFC-sertifikaatin mukaisesti. Tuotteemme ovat voittaneet useita palkintoja ja saaneet tunnustusta viime vuosina, mm. Kultahuippu 2015, Vuoden Parhaat 2013, Suomen arvostetuin huonekaluliikebrändi 2012 ja 2013, sekä Good Design Award vuonna 2011. Lundia kuuluu Sini-konserniin.

Oletko sinä oma-aloitteinen ja aikaansaava tiimipelaaja, joka tykkää nähdä työnsä jäljen?
Etsimme nyt Lundialle Hausjärvelle
LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ
kokopäiväiseen vuokratyösuhteeseen vuoden loppuun asti, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistua Lundian omaan työsuhteeseen.
Lundialla työskentelee tiivis ja vahvasti yhteen hiileen puhaltava tiimi, jolle laadukkaat designtuotteet ja tilausten ripeä toimitus tilaaja-asiakkaille on kunnia-asia. Logistiikkatyöntekijänä vastuullesi kuuluu ensisijaisesti keräillä ja pakata tuotteet tilausten mukaisesti, mutta tarvittaessa olet joustavasti valmis tarttumaan muihinkin tuotannon tehtäviin ja auttamaan työkavereitasi.
Saat työtehtäviisi kattavan opastuksen. Aiempi työkokemus tuotannon ja logistiikan parista on toivottavaa, mutta ei välttämätöntä. Ratkaisevia tekijöitä ovat positiivinen asenne ja oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen työote sekä yhteistyötaidot. Eduksi on myös, jos osaat käyttää trukkia. Työskentelet itsenäisesti, mutta saat aina tarvitsemasi tuen tiimistä. Työssä ollaan paljon jalkojen päällä, joten hyvä fyysinen peruskunto on avuksi työssä jaksamiselle. Tuotanto- ja varastotilat ovat siistit, valoisat ja modernit, mutta puupölyallergikolle tehtävä ei välttämättä sovi. Työssä pärjäät sujuvalla suomen kielellä.
Työvuoroja tehdään maanantaista torstaihin klo 7 - 15.30 ja perjantaisin klo 7 - 13. Palkkaus määräytyy kaupanalan TESin mukaan. Sijainnin vuoksi oma auto on tarpeen työmatkojen kulkemiseen. Pihassa on pysäköintipaikat lämmityspistokkeineen.
Toivomme, että voisit aloittaa työt jo 1.2. ja että olisit kiinnostunut sitoutumaan tähän tehtävään myös pidemmällä aikavälillä.
Oletko sinä puuttuva palanen Lundian tiimiin? Hae tehtävää pian, sillä soveltuvat hakijat etenevät Lundialle jatkohaastatteluihin jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä saat Elina Ruhalta p. 040 627 8528 tai Päivi Tammilehdolta p. 050 520 3377.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.