Logistiikkatyöntekijä

Thales DIS Finland on osa kansainvälistä, maailmanlaajuista Thales-konsernia, joka tarjoaa palveluita ilmailun, tietoliikenteen, liikenteen, digiturvallisuuden ja tunnistautumisen sekä puolustusteollisuuden alalla. Vantaalla Thales DIS Finland keskittyy erilaisiin tietoturvaratkaisuihin sekä turvateknisten asiakirjojen ja älykorttien valmistukseen. Vantaalla sijaitseva tuotantolaitos on erikoistunut korkean turvatason viranomaistuotteisiin.

Onko sinulla työkokemusta logistiikasta tai haluat oppia työskentelemään monipuolisissa varasto- ja logistiikkatehtävissä? Etsimme kahta LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ asiakkaallemme Thales DIS Finlandille Vantaan Martinlaaksoon!

Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi tavaran vastaanottoa, sen toimittamista tuotannolle, pakkaamista, jätehuoltoa, tuotteiden hävittämistä ja inventointia. Työ on arkisin tapahtuvaa päivätyötä, mutta tulevaisuudessa töitä tehdään kahdessa vuorossa.

Tässä tehtävässä pärjää asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja positiivisella asenteella varustettu henkilö joka on fyysisesti hyvässä kunnossa. Tehtävässä edellytetään nuhteetonta taustaa, tarkkuutta ja vastuunottoa omasta työstä. Aikaisempi työkokemus logistiikka- tai varastotöistä tai alan koulutus katsotaan tehtävässä eduksi.

Thales DIS Finlandilla pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä mielenkiintoisessa ympäristössä korkean turvatason tuotteiden parissa. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevan, vakituisen vuokratyösuhteen Manpowerin kautta. Tehtävään valitulta edellytetään nuhteetonta taustaa (luottotiedot ja rikosrekisteri).

Kiinnostuitko? Toimi näin!

Klikkaa "Hae nyt" -painiketta sivujemme kautta ja pääset mukaan rekrytointiprosessiin. Liitä mukaan hakemuksesi, CV:si. Varauduthan esittämään myös työ- ja koulutodistuksesi.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, 040 567 9360, [email protected]
Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.