LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ keikkatöihin

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ keikkatöihin Kouvolaan ja Kotkaan

Me HUS Logistiikan 450 logistiikan ja lääkintätekniikan ammattilaista työskentelemme Uudenmaan ja Kymenlaakson alueella joka päivä terveydenhuollon ammattilaisten ja potilaiden parhaaksi. Olemme arvostettu kumppani sosiaali- ja terveydenhuollon logistiikka- ja lääkintäteknisten palveluiden tuottajana sekä toimialan suunnannäyttäjä. Laadukkaat ja tehokkaat palvelumme vapauttavat asiakkaidemme resursseja heidän ydintoimintaansa.

Haemme asiakaspalveluhenkisiä tarvittaessa töihin kutsuttavia LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÖITÄ sairaalalogistiikan monipuolisiin työtehtäviin Kouvolaan ja Kotkaan!

Työhösi kuuluvat sairaalan sisäiset materiaalikuljetukset (mm. ateriat, instrumentit ja jätteet) ja osastologistiikan tehtävät (mm. hoitotarvikkeiden tilaus-täydennystoiminnot, hyllypaikkojen ja tuotevalikoiman hallinta sekä saldokorjaukset ja inventoinnit). Työssäsi pääset tekemään yhteistyötä sairaalan eri ammattiryhmien kanssa.
Keikkaluontoinen työ sopii hyvin opiskelijalle tai muun työn oheen. Kyseessä on tarvittaessa töihin kutsuttava, keikkaluonteinen työ. Töitä tehdään kaksivuorotyönä, sisältäen myös viikonloppuvuoroja.

Odotamme soveltuvaa koulutusta tai soveltuvaa kokemusta ja näyttöä onnistumisista työssä. Katsomme eduksi logistiikka-alan työkokemuksen. Hyvät vuorovaikutustaidot ja positiivinen ote asioihin ovat edellytyksiä tehtävässä menestymiselle. Asiakaslähtöinen toimintatapa ja kehittämismyönteinen asenne kuuluvat ominaisuuksiisi ja toimit rauhallisesti myös kiireen keskellä.

Pääset mukaan ammattitaitoiseen tiimiin kehittämään sairaalalogistiikan palveluita. Työssä olet osaltasi vaikuttamassa siihen, että potilaiden hoito on hyvää ja laadukasta. HUS Logistiikassa kehitämme toimintaamme Lean-menetelmin.
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on KVTES ja tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Tehtävään valittu henkilö työllistyy vuokratyösuhteeseen Manpowerille, töitä tehdään täysin HUS Logistiikan ohjauksessa.

Tehtävän kelpoisuusehdot

Soveltuva koulutus tai soveltuva kokemus.
Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain pykälien 48 ja 48 a mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Haluan keikkalaiseksi! Miten haen?

Hae tehtävään "Hae nyt" -painikkeen kautta. Mainitse hakemuksessasi haluatko tehdä keikkatöitä Kouvolassa vai Kotkassa.

Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:
Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360
Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.