Lounais-Suomen Taxidata Oy - Tilaustenkäsittelijä

Lounais-Suomen Taxidata Oy on yksi maamme suurimmista taksikeskuksista. Taxidata on saanut taksialan laatusertifikaatin ensimmäisenä taksiyhtiönä Suomessa, jo vuonna 2007. Myös kaikki välityksessä olevat autoilijat ovat käyneet yhtiön järjestämän laatukoulutuksen ja sitoutuneet noudattamaan määriteltyjä laatukriteereitä.

Taxidata välittää tilauksia Länsi-Suomessa 12 kunnan alueella (Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Rusko, Lieto, Paimio, Salo, Halikko, Pori, Ulvila ja Uusikaupunki) noin 460 taksille, vuoden jokaisena päivänä ympäri vuorokauden. Lue lisää: https://taxidata.fi/taxidata/

Etsimme reippaita ja motivoituneita ASIAKASPALVELIJOITA / TILAUSTENKÄSITTELIJÖITÄ täydentämään Lounais-Suomen Taxidata Oy:n asiakaspalvelutiimiä ja työskentelemään taksikeskuksen monipuolisten asiakaspalvelutehtävien parissa.

 • Työ on 3-vuorotyötä ja jota tehdään Taxidatan tiloissa Turussa
 • Työaika on keskimäärin 120 h kuukaudessa (mahdollisesti tarvittaessa enemmänkin)
 • Työvuoro on 8 tuntia (aamu/iltavuoroissa) ja 9 tuntia (yövuorossa). Työvuorot suunnitellaan perusvahvuuden lisäksi aina työmäärän ja ruuhkahuippujen mukaan. Alkuun vuorot ovat pääsääntöisesti aamu-, päivä- ja iltavuoroja.
 • Työt alkavat perehdytysjaksolla, jolloin tehdään 4h päiviä ja perehdytyksen kesto riippuu henkilön yksilöllisestä omaksumisnopeudesta.
 • Palkkaus kaupan alan TES (ilta- ja yölisineen) sekä muut edut

Työilmapiiri Taxidatalla on miellyttävä ja ystävällinen sekä ihmiset töissä mukavia ja auttavaisia. Myös huumori kukkii kiireisten työpäivien aikana. Pukeutumiskoodi on rento.

Työtehtävä vaatii Sinulta:

 • ensiluokkaista asiakaspalveluasennetta - Sinun asiakkaitasi ovat sekä taksiautoilijat että loppuasiakkaamme.
 • joustavaa asennetta sekä kykyä palvella eritaustaisia henkilöitä
 • kykyä omaksua Taxidatan IT-järjestelmät
 • itsenäistä työotetta sekä kiireen- ja paineensietokykyä
 • sosiaalisuutta sekä positiivista ajattelutapaa
 • hyvää englannin kielen suullista taitoa (ruotsin kielen taito plussaa)

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi Manpowerin hakujärjestelmän kautta mahdollisimman pian, sillä paikat tullaan täyttämään nopealla aikataululla!

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowergroupin rekrytointikonsultti Esko Saurio 040 647 2205, esko.saurio@manpowergroup.fi tai sourcingkonsultti Miia Sinkko 040 193 0347 miia.sinkko@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.