Luottotarkkailija (Credit Controller) - Framery

Framery on alansa edelläkävijä, joka valmistaa eri kokoisia äänieristettyjä työtiloja. Yritys on yksi Euroopan nopeimmin kasvavia ja haluamme jatkossakin olla paras siinä, mitä teemme. Monet maailman johtavista yrityksistä käyttävät Frameryn tuotteita parantamaan toimitilojaan sekä tukemaan henkilöstönsä hyvinvointia ja onnellisuutta. Onnellisuus on koko Frameryn työkulttuurin perusta, mikä tekee yrityksestä ainutlaatuisen paikan työskennellä. Framery on paljon muutakin kuin vain työpaikka - se on jatkuvaa kehittymistä ja uuden oppimista mahtavien työkavereiden kanssa.


Haemme Frameryn innovatiiviseen, aktiiviseen, energiseen ja kehityssuuntautuneeseen taloustiimiin Tampereelle vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen CREDIT CONTROLLERIA etätyömahdollisuudella.

Tässä roolissa ohjaat luottovalvontaprosessia, johon kuuluvat luottotarkastukset, asiakkaiden maksukäyttäytyminen, yhteydenotot asiakkaisiin ja maksujen koordinointi. Teet tiivistä yhteistyötä myynti- ja kumppanitukitiimien kanssa maailmanlaajuisesti. Päivittäinen työsi on yhteistyötä sidosryhmien kanssa ja käytännön työtä.

Odotamme sinun tuovan tiimiimme aikaisempaa kokemusta globaalista liiketoimintaympäristöstä. Etsimme tiimipelaajaa, joka on nopea oppimaan. Unelmatiimimme tekijä on kiinnostunut liiketoiminnasta ja prosesseista sekä omaa erinomaiset kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot.

Tässä tehtävässä menestyäksesi sinulla on liiketalouden tai rahoituksen kandidaatin tai maisterin tutkinto tai vastaava tutkinto ja omaat vastaavasta tehtävästä jo kokemusta. Sinulla on vahva suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito ja suomen kielen osaaminen. Omaat ratkaisukeskeisen ajattelutavan.

Tuemme etätyötä, mutta tehtävä edellyttää säännöllistä käyntiä toimistolla, noin kaksi kertaa kuukaudessa.

Miksi Framery?

Tämä on loistava tilaisuus liittyä mahtavaan kasvutarinaan kunnianhimoisessa, mutta iloisessa työkulttuurissa! Työntekijöiden hyvinvointi on Frameryn kulttuurissa ensisijaisessa asemassa.

Tapaa Framerian jäseniä katsomalla heidän tarinoitaan: https://www.frameryacoustics.com/en/company/careers/meet-the-framerians/

Kiinnostuit tehtävästä, miten hakea?

Jos uskot, että kuuluminen kunnianhimoiseen kasvuyritykseen, joka pyrkii jatkuvasti parhaaseen ja jolla on työntekijäkeskeinen kulttuuri, sopii sinulle, hakuohjeet tässä:

Rekrytoinnista vastaa Manpower. Hae paikkaa rohkeasti oheisen Manpowerin linkin kautta mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat mahdollisimman pikaisesti! Liitä mukaan CV:si ja/tai hakemuskirjeesi palkkatoiveesi kera.

Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Delivery Consultant Emmi Lamberg, [email protected], p. 040 192 9008

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.