Marketing Specialist, Nordic Green Energy

Marketing SpecialistNordic Green Energy kasvaa vauhdilla Suomessa ja markkinointitiimimme kaipaa vahvistusta. Haemme vakituiseen työsuhteeseen markkinointiviestinnän osaajaa Marketing Specialistin tehtävään. Tehtävä on monipuolinen ja se tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Työpaikka sijaitsee Vaasassa.
Marketing Specialistina vastaat sosiaalisen median kanavien sisältösuunnitelmista, päivittäisestä ylläpidosta ja kanavien kehityksestä sosiaalisen median strategiamme mukaisesti. Marketing Specialistina olet keskeisenä henkilönä mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa myös muita sisältöjä, kuten kampanjakohtaisia verkkosivuja, blogikirjoituksia, uutiskirjeitä jne. Vastaat myös kuvapankkimme sisällöstä ja kehityksestä.
Työtehtäviisi kuuluu myös Nordic Green Energyn asiakasviestinnän suunnittelu, toteutus ja raportointi CRM-järjestelmämme ja myöhemmin markkinoinnin automaation kautta. B2C-markkinointiviestinnän lisäksi tuet yritysmyyntiämme viestinnällisin keinoin. WordPress-pohjaisten kotisivujen ylläpitäminen ja kehittäminen on myös osa tehtävääsi.

Ketä etsimme?

- Sinulla on korkeakoulututkinto ja olet kokenut tai jo jonkin verran kokenut markkinointiviestijä

- Osaat tuottaa sujuvasti ja kohderyhmälähtöisesti sisältöä suomeksi eri kanaviin.

- Olet kotonasi sosiaalisen median muuttuvassa maailmassa ja idearikkaana henkilönä osaat suunnitella ja toteuttaa erilaisia sisältöjä viestintästrategiamme mukaisesti.

- Omaat visuaalista silmää ja sinulla on kokemusta verkkojulkaisujärjestelmästä, mielellään Wordpressistä.

- Kykenet toimimaan itsenäisesti ja omaaloitteisesti, mutta toimit myös osana tiimiä. Sinulla on intoa kehittää sekä itseäsi että yhteisiä toimintatapojamme entistä paremmiksi.Miksi meille?
Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa pääset tärkeään tehtävään kasvattamaan rooliamme sähkönmyynnin kentällä. Nordic Green Energy on ketterä energia-alan toimija, joka kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Energia-ala on murroksessa uusiutuvan energian saadessa entistä isompaa jalansijaa markkinoilla, joten pääset mukaan mielenkiintoiselle matkalle rakentamaan tulevaisuuden energiayhtiötä. Omistajamme on Fjordkraft - yksi Pohjoismaiden suurimmista energiakonserneista. Meillä työskentelee iloinen ja motivoitunut joukko alan asiantuntijoita, joista saat ympärillesi vahvan tuen menestyäksesi tehtävässä. Työntekijänämme saat hyvät työsuhde-edut ja kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteeseen rekry(at)nordicgreen.fi viimeistään 31.10.2021. Otsikoi viestisi "Työpaikkahakemus, Marketing Specialist". Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Anna Lehto: anna.lehto(at)nordicgreen.fi. puh. Puhelimitse tiedustelut 18.10. klo 8.30-9.30, 21.10. klo 16-17 ja 26.10. klo 15-16 numerosta 050 471 3423.

Nordic Green Energy
Nordic Green Energy on yksi Suomen suurimmista sähkönmyyntiyhtiöistä. Suomessa ja Ruotsissa toimivalla Nordic Green Energyllä on noin 170 000 asiakasta, joista Suomessa palvellaan yli 100 000 kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Nordic Green Energy on viime vuosina valittu yhdeksi Suomen suositelluimmista sähkönmyyjistä. Nordic Green Energy on osa Fjordkraft-energiakonsernia, joka on Pohjoismaiden suurimpia sähkönmyyjiä palvellen yli miljoonaa kotitalous-, yritys- ja julkishallinnon asiakasta. Fjordkraft on listattu Oslon pörssiin ja sen liikevaihto vuonna 2020 oli 4,2 miljardia Norjan kruunua. Lue lisää www.nordicgreen.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.