Markkinointikoordinaattori, AGRIA

Agria Eläinvakuutus aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2016. Olemme Suomen ainoa vain lemmikkivakuutuksiin erikoistunut vakuutusyhtiö. Kattavat vakuutusratkaisumme on räätälöity kissoille, koirille, pienlemmikeille ja linnuille sekä kasvattajien tarpeisiin. Tavoitteemme on edistää lemmikkien hyvinvointia ja terveyttä, ja osana tätä tavoitetta tuemme mm. eläinlääketieteellistä tutkimusta vuosittain. Kasvamme edelleen voimakkaasti ja haemme nyt tiimiimme uutta asiantuntijaa.

Haemme tiimiimme digitaalisista sisällöistä vastaavaa asiakaslähtöistä MARKKINOINTIKOORDINAATTORIA.

Menestyt tässä tehtävässä, mikäli eläinten hyvinvoinnille ja terveydelle omistautuminen on sinulle tärkeää ja haluat päästä kasvattamaan osaamistasi markkinoinnin ja viestinnän monipuolisten tehtävien parissa. Työskentelytyylisi on asiakas- ja ratkaisukeskeinen ja hyödynnät vahvoja vuorovaikutustaitojasi niin suomen, ruotsin kuin englannin kielellä.

Mitä kaikkea työsi tulee pitämään sisällään?

Vastaat hakukoneoptimoinnista, verkkosivujemme sisällöstä sekä kehittämisestä yhteistyössä kansainvälisen sisältötiimin kanssa. Osallistut sosiaalisen median sisällöntuotantoon tuottaen teksti-, kuva- ja videomateriaalia eri kanaviin. Lisäksi digitaaliset mainokset, hakusanamainonta ja asiakasviestintä suomen ja ruotsin kielellä kuuluvat työnkuvaasi. Toimit tiiviissä yhteistyössä paikallisen markkinointi- ja viestintätiimimme sekä konsernin online-tiimin kanssa. Espoon toimistollamme työskentelee toinenkin henkilö markkinoinnin tehtävien parissa ja tulette yhdessä hänen kanssaan vastaamaan yrityksemme markkinointikokonaisuudesta.

Toivomme sinulta:

- muutaman vuoden kokemusta digitaalisesta markkinoinnista, hakukoneoptimoinnista, sosiaalisen median sisällöntuotannosta sekä kuvankäsittelystä ja videoeditoinnista

- järjestelmäosaamista edellä mainittujen työtehtävien osalta (esim. Ahrefs, Google Search Console ja Google Analytics, Episerver, CMS)

- hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa (pystyt hallitsemaan myös ruotsinkielistä sisältöä)

- hyvää kirjoitustaitoa ja kykyä tuottaa laadukasta kirjallista viestintää

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme kokopäiväisen ja vakituisen työsuhteen mielenkiintoisten työtehtävien parissa kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Pääset työskentelemään eläinten hyvinvointiin liittyvien markkinointitehtävien parissa ja saat ottaa vastuuta oman toimenkuvasi rakentumisesta. Osaamisesi kehittyy yhteistyössä osaavan ja ammattitaitoisen työporukan kanssa ja samalla saat rakentaa työnkuvaasi omien vastuualueiden kautta. Pääset tuomaan omaa osaamistasi kehittämistyöhön ja työskentelemään eri sidosryhmien kanssa kansainvälisesti. Lemmikkiystävällinen toimistomme sijaitsee Pohjois-Tapiolassa Espoossa ja työtä voi tehdä osin myös etänä. Tulet saamaan vakuutusalan mukaiset työehdot + edut, lounasedun sekä mahdollisuuden käyttää työpaikan kuntosalia veloituksetta.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö?

Mikäli tämä työtehtävä herätti kiinnostuksesi, niin haethan tätä työpaikkaa mahdollisimman pian. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Delivery Manager Heidi Yrjä [email protected] +358401546747

Senior Talent Acquisition Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.