Markkinointipäällikkö

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.NEXI GROUP on yksi Euroopan suurimmista PayTech-yrityksistä, jolla on laaja jalansija koko Euroopassa, sekä kyky johtaa maksamisen digitalisoitumiskehitystä Euroopassa niin mittakaavan kuin kyvykkyyksienkin puolesta. www.nexigroup.com

Oletko ROHKEA JA KEHITTÄMISHALUINEN MARKKINOINNIN OSAAJA, palatko halusta päästä rakentamaan uutta ja kehittämään työantajabrändiämme rekrytointimarkkinoilla?

Tule MARKINOINTIPÄÄLLIKÖKSI mukaan matkallemme viemään yhdessä rekrytointimarkkinointi ja työnantajabrändimme uudelle tasolle.

Mihin matkalle pääset mukaan?

Markkinointipäällikön rooli on Nexi Groupin Tech-organisaatiossa uusi ja pääset luomaan roolia alusta lähtien. Johdat EB (Employer Branding) markkinointia ja vastaat työnantajabrändimme markkinoinnista ja viestinnästä. Vastaat markkinoinnin suunnittelusta, budjetoinnista, käytännön toteuttamisesta sekä markkinointitoimenpiteiden onnistumisen vaikuttavuudesta. Tärkeintä on, että sydämesi sykkii työnantajakuvan kehittämiselle. Ideoit ja toteutat rohkeasti rekrytointeihin ja työnantajamielikuvaan liittyvää markkinointia yhdessä AD:n ja rekrytointiasiantuntijamme kanssa. Joukkuepelaajana innostat myös koko organisaatiomme mukaan kehittämään.

Matkaasi helpottaa, jos

  • sinulla on useamman vuoden kokemus markkinoinnin asiantuntijatehtävistä
  • tunnet rekrytointimarkkinoinnin keinot ja kanavat, erityisesti Tech rekrytointikanavien tuntemus on sinulle eduksi
  • osaat arvioida markkinoinnin vaikuttavuutta
  • sinulla on osaamista brändien rakentamisesta, erityisesti työnantajabrändäyksen kokemus on sinulle eduksi
  • tapahtumakonseptien ja tapahtumiin liittyvien prosessien kehittämiskokemus ja osaaminen markkinoinnin keinoin
  • olet oma-aloitteinen ja itseohjautuva, joka pystyy rakentamaan ja kehittämään omaa toimenkuvaa ja työkaluja
  • pystyt sujuvasti toimimaan kansainvälisessä organisaatiossamme sekä lokaalilla että kansainvälisellä tasolla sekä käyttämään suomen ja englannin kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti

Matkasi aikana sinulle on tarjolla

Sinulla on loistava tilaisuus päästä rakentamaan ja vaikuttamaan, miten työnkuvasi kehittyy. Pääset näyttämään kykysi ja ammattitaitosi EB markkinoinnin parissa. Meillä on välitön ja rento ilmapiiri, jossa otamme sinut lämpimästi vastaan joukkueeseemme. Teemme matkaa yhdessä ideoiden ja kuunnellen. Meillä voit rohkeasti kokeilla ja jakaa uusimpia ideoita avoimesti. Toimistomme sijaitsee Espoossa ja tehtävässä on mahdollisuus työskennellä hybridimallilla.

Mikäli onnistuimme vakuuttamaan sinut siitä, että haluat osallistua mukaan matkallemme, niin hae tehtävää viimeistään 25.11.2022 osoitteessa www.experis.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat rekrytointikumppanimme Experiksen rekrytointikonsultit Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, [email protected] tai Henrik Grönqvist [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.