Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Markkinointispesialist


Haemme nyt Espoossa sijaitsevalle asiakkaallemme toimeen tarttuvaa ja innokasta MARKKINOINTISPESIALISTIA!

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta sisällön tuottamisesta ja digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian ja on alkuun n. 6-9 kuukauden projekti. Työsuhde toteutetaan vuokratyösuhteena Manpowerin kautta.

Odotamme sinun hallinnoivan ja toteuttavan markkinoinnin suunnitelmia laajasti useammassa kanavassa yhtäaikaisesti mm. sosiaalinen media, verkkosivut, markkinointimateriaali. Lisäksi pääset toteuttamaan eri toimintoja kuten markkinointikampanjat, sisällön tuottaminen ja julkaiseminen. Olet vastuussa markkinoinnin työkalujen hallinnasta ja näiden mahdollisesta kehittämisestä sekä uudistamisesta. Toivomme myös sinulta tuoreita ideoita ja näkemystä markkinointimme tulevaisuuden näkymiin.

Toivomme sinulla olevan:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta

  • Tietämystä Google Analyticsin ja muiden vastaavien työkalujen käytöstä

  • Kokemusta sisällöntuottamisesta sekä nettisivuston kehittämisestä

  • Järjestelmäosaaminen Indesign, Adobe Creative Suite, Hubspot ja Office ohjelmat

  • Sujuvaa englannin kielentaitoa niin kirjallisesti kuin suullisesti


Lisäksi toivomme saavan sinusta aidon tiiminjäsenen! Arvostamme erityisesti hyviä yhteistyötaitoja ja organisointikykyjä. Työskentelytyylimme on systemaattinen, sopivan itsenäinen ja proaktiivinen. Joukkomme on iloinen ja hyvää draivia omaava - toivotamme kaikki tervetulleeksi!

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Aloitamme ensimmäisen haastattelukierroksen jo hakuajan puitteissa ja täytämme position heti oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi sekä Recruimtent Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.