Mekaniikkasuunnittelija

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Signode Finland Oy, entinen Oy M. Haloila Ab, on yksi maailman johtava auto­maattisten kiristekalvokäärintäkoneiden ja huoltopalveluiden toimittaja. Jo yli 7000 Octopus-konetta on toimitettu yli sataan eri maahan. Olemme osa Signode Industrial Groupia, joka koostuu yli sadasta eri puolilla maailmaa toimivasta pakkauskoneiden ja -materiaalien valmistukseen erikois­tuneesta yrityksestä. Signode on teollisen pakkaamisen edelläkävijä, joka on vuosikymmenten saatossa kehittänyt lukuisia alaa mullistaneita materiaali-, prosessi- ja automaatiotekniikan asiakaskeskeisiä innovaatioita.

Työllistämme Maskussa tällä hetkellä 90 henkilöä, joista noin neljännes on tuotannon- ja loput toimihenkilötehtävissä. Yhteensä Signodella on Suo­messa n. 120 työntekijää eri tehtävissä, kuten sähkö-, mekaniikka- ja auto­maatiosuunnittelun, projektihallinnan, sähkö- ja mekaniikka-asennuksen, taloushal­linnon, huollon, myynnin, oston ja logistiikan tehtävissä.

Haemme nyt Signodelle Maskuun

Mekaniikkasuunnittelijaa

Mekaniikkasuunnittelijan tehtäviin kuuluu pakkausteollisuuden käärintäkoneisiin ja kuljetinratkaisuihin liittyvät moninaiset suunnittelutehtävät toimitusprojektien parissa. Tehtävässä tulet toimimaan osana suunnittelun eri alojen ammattilaisten muodostamaa tiimiä, jossa työskentelee mekaniikka-, sähkö-, ja automaatiosuunnittelun asiantuntijoita. Suunnittelun päätyökaluna käytetään Solidworks-suunnitteluohjelmaa, josta toivomme sinun omaavan jo käyttökokemusta.

Mekaniikkasuunnittelijan tehtävä sopii hyvin myös vastavalmistuneelle kyvylle, jolla on intoa, motivaatiota ja oma-aloitteisuutta lähteä kehittämään omaa suunnitteluosaamista osana ammattitaitoista tiimiä.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta (mekaniikkasuunnittelun insinööri)
  • kokemusta Solidworks-suunnitteluohjelman käytöstä
  • motivoitunutta, joustavaa, oma-aloitteista työotetta sekä erinomaisia tiimityöskentelytaitoja
  • englannin ja suomen kielen sujuvaa suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle:

Meille Signodella henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri on tärkeää. Panostamme vastuullisuuteen ja kestävään kehitykseen. Tarjoamme sinulle vastuullisen työtehtävän, mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön menestyvässä yrityksessä, sekä vankan osaavan organisaation tuen. Signoden valmistama Octopus-käärintäkone on maailmalla alansa tunnetuin kone, jonka kehityksen ja valmistuksen parissa työskentelee alansa vahvoja asiantuntijoita. Tuemme kouluttautumista, kehittymistä ja etenemistä työssäsi. Meillä on hyvät työsuhteen etuudet, kuten mm. kattava sairauskuluvakuutus sekä nykyaikaiset työskentelyvälineet ja tilat. Työ on vakituinen, ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa ja prosessia edistetään heti sopivan henkilön ilmaistua kiinnostuksensa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.experis.fi, kuitenkin viimeistään 4.7. mennessä.

Kerron mielelläni lisätietoja tehtävästä ja Signodesta, joten soittele tai laita sähköpostia sinulle sopivaan aikaan, niin jutellaan lisää! Hausta vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Jari Auronen, puh. 0408388064, email: [email protected]

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.