Myynti- ja asiakkuusjohtaja

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.
Mediconsult on kotimainen sote-alaan erikoistunut tietojärjestelmätoimittaja. Vastaamme kattavasti kaikenkokoisten sote-organisaatioiden tarpeisiin sekä julkisella että yksityisellä puolella. Kehittämämme Mediconsult Saga®️ on suomalaiseen soteen suunniteltu asiakas- ja potilastietojärjestelmäkokonaisuus, joka yhdistää perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja sosiaalihuollon. Järjestelmiämme käyttävät sote-ammattilaiset turvaavat jo noin miljoonan suomalaisen terveyttä ja hyvinvointia. Ratkaisuillamme on Avainlippu-tunnus osoituksena kotimaisuudesta, vastuullisuudesta ja Suomessa työllistämisestä.
Haemme aktiivista, tulosorientoitunutta ja asiakaslähtöistä

MYYNTI- ja ASIAKKUUSJOHTAJAA

Tavoitteenamme on vahvistaa asemaamme yhtenä johtavista sote-alan asiakas- ja potilastietojärjestelmätoimittajista Suomessa ja rakentaa sen pohjalta kansainvälistä kasvua. Tehtävässä vastaat strategiamme mukaisesti toimialan markkinatilanteen aktiivisesta hyödyntämisestä, liikevaihdon merkittävästä kasvattamisesta ja asiakaskuntamme laajentamisesta. Voidaksemme vaikuttaa kehityksen etulinjaan ja olla asiakkaidemme tukena myös suurten muutosten aikana, osallistut proaktiivisesti kansallisiin ja myös kansainvälisiin sosiaali- ja terveydenhuollon hankkeisiin. Onnistumisen edellytyksenä on luontainen ja myynnillinen verkostoituminen toimialan päättäjiin ja vaikuttajiin sekä yrityksemme maineen vahvistaminen.

Johdat, tuet ja toteutat olemassa olevia myyntiprosesseja ja -linjauksia, sekä valmennat ja autat tiimiäsi onnistumaan. Kehität myyntistrategiaa ja -politiikkaamme, myös yhdessä muun tiimin ja liiketoimintojemme kanssa. Lisäksi autat ja tuet monipuolisella osaamisellasi parhaan asiakaskokemuksen varmentamista. Seuraat ennakoivasti ja reaaliaikaisesti vastuualueesi tunnuslukuja ja kykenet helposti analysoimaan niitä liiketoiminnan tueksi. Olet johtoryhmän jäsen ja raportoit toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta

 • tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa
 • vankkaa yli kymmenen vuoden kokemusta sote-toimialalta
 • sosiaali- ja terveydenhuollon ICT- ja teknologiakentän tuntemusta
 • julkisen ja yksityisen päätöksenteon mekanismien tuntemista sekä niihin liittyvien kilpailutusten ja keskusteluiden avausten tärkeyden ymmärtämistä
 • kokemusta ja näkemystä asiakkuuksien, asiakaskokemuksen, myynnin ja/tai liiketoiminnan tulokselliseen johtamiseen ja kehittämiseen, myös strategisella tasolla
 • laajaa sote-toimialan verkostoa ja kykyä edistää myyntiä aktiivisella viestinnällä ja vaikuttamistyöllä - käsitteet social selling ja asiantuntijabrändi eivät ole sinulle vieraita
 • luontaista kykyä edistää yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa
 • erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja
 • tuloksellista, sparraavaa ja ihmisiä tukevaa esihenkilötyötä
 • organisointikykyä, itsenäistä työskentelyotetta ja oma-aloitteisuutta
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu

Tarjoamme vauhdikkaan ja monipuolisen työtehtävän yrityksessä, jolla on tärkeä tehtävä sekä mielenkiintoiset kasvu- ja kehitysnäkymät sosiaali- ja terveydenhuollon ict-toimialalla Suomessa, mutta myös kansainvälisesti. Meillä on matala organisaatiorakenne, jossa oma ääni tulee kuulluksi ja päätöksenteko on lähellä. Pääset kehittämään organisaatiomme myyntiä ja vaikuttamaan siihen, millaiset työvälineet Suomen sote-ammattilaisilla on käytössään. Tukikohtasi voi olla Helsingin lisäksi esim. Salossa, Kuopiossa, Joensuussa tai Oulussa tai näiden lähialueilla. Meillä työtä tehdään joustavasti hybridimallissa.

Tarjoamme sinulle mm. työmatka-, lounas-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä laajat työterveyshuollon palvelut. Lisäksi työkulttuurimme #MCculture tukee sinua arjessasi ja auttaa sinua onnistumaan. Kulttuurimme pohjana ovat MCläisten kanssa yhdessä työstetyt arvomme: asiantuntijuus, läpinäkyvyys, arvostus ja yhteistyö.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Manpower Experiksen kanssa.
Hae tehtävää viimeistään 20.6.2024 www.experis.fi, laitathan mukaan palkkatoiveesi.
Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultit Pirjo Levänen, puh. 0400 238418 ja Henrik Grönqvist, puh. 050 369 9464.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.