Myyntijohtaja

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT®-moottorit, - generaattorit ja -varavoimajärjestelmät sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Uusimpana edustuksena Avescossa ovat tämän vuoden alusta italialaiset Magni-kurottajat. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 240 ammattilaisen voimin. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan Keski-Euroopassa. www.avesco-cat.fi

Oletko innostava, kehityshaluinen ja yhteistyökykyinen myynnin johdon ammattilainen? Innostutko kansainvälisestä toimintaympäristöstä? Haluatko olla mukana vahvojen brändien ja arvostetun yrityksen hienossa kasvutarinassa mukana?

Haemme MYYNTIJOHTAJAA - CATERPILLAR ja MAGNI-työkoneet

Tehtävässä johdat, kehität ja kasvatat kotimaan rakentamisen ja tavarankäsittelyn segmenttien myyntiä ja asiakkuuksia yrityksemme vahvan kasvustrategian mukaisesti. Vastaat myyntiorganisaatiosi kautta Caterpillar- ja Magni-työkonemyynnin tuloksesta, kannattavuudesta sekä myynnin strategian toteuttamisesta ja sen jalkauttamisesta organisaatioosi. Johdat myyntiä ja myyjiä tuloshakuisesti ja asiakaslähtöisesti, asiakaskokemusta jatkuvasti kehittäen. Päivittäinen tekeminen koostuu suurelta osin henkilöjohtamisesta, myyntikulttuurin kehittämisestä sekä myynnin suorituskyvyn ja myyntiprosessin parantamisesta. Teet rakentavaa yhteistyötä yrityksen muiden toimintojen, erityisesti tuotehallinnan, tuotetuen ja jälkimarkkinan kanssa. Sinulla on näyttöjä ja näkemystä siitä, miten myyntiä parhaimmillaan johdetaan nykyaikaisesti, eteenpäin katsovasti sekä ihmisiä kehittämällä. Toimit 12 hengen kannustavana ja valmentavana esihenkilönä. Olet johtoryhmän jäsen, ja raportoit Avesco Oy:n toimitusjohtajalle.

Toivomme sinulta:

  • soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä korkeakoulutason koulutusta
  • kokemusta ja näkemystä liiketoiminnan, myynnin, palveluiden, asiakastyytyväisyyden ja -kokemuksen kehittämisestä
  • aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä raskaiden koneiden tai muiden premium-investointituotteiden myynnin johtamisesta
  • kykyä osallistaa, innostaa ja motivoida ihmisiä sekä toimia suunnannäyttäjänä omalle organisaatiolle
  • oma-aloitteisuutta, kehityshakuisuutta, vastuunottokykyä sekä ratkaisulähtöistä asennetta
  • hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa/osaamista
  • matkustusvalmiutta, erityisesti kotimaassa

Tarjoamme sinulle todella mielenkiintoisen myynnin johtamisen tehtävän maailman huippuluokan työkonebrändien, ammattitaitoisen myynnin ja monipuolisen asiakaskentän parissa. Saat aidon mahdollisuuden vaikuttaa liiketoiminnan kehittymiseen ja kasvamiseen. Olemme vakavarainen ja arvostettu kansainvälinen toimija, jossa saat organisaatiomme tuen, kilpailukykyisen palkkauksen ja edut, sekä mukavat ja asiantuntevat työkaverit. Tarjoamme lisäksi modernit työskentelytilat päätoimipaikassamme Keravalla; vaihtoehtoisesti työskentelypaikkasi voi sijaita Tampereella (Pirkkala).

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa. Hae tehtävää 28.4 mennessä englannin- kielisellä CV:llä ja hakemuksella, osoitteessa: www.experis.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist puh: 050 3699 464, [email protected] ja Terhi Airas, puh. 040 7000 204, [email protected].