Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Myyntipäällikkö

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 1000 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 80 maassa.

Haemme nyt Elomaticille Turkuun Process Industry & Pharma -yksikköön
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.
Päävastuualueesi myyntipäällikön tehtävässä on Prosessi-, Energia-, ja Lääketeollisuus -liiketoimintayksikön myynnin johtaminen ja kehittäminen. Osallistut vuositavoitteiden laatimiseen, johdat ja koordinoit ja pidät yhteyttä oman vastuualueesi asiakkuuksiin, varmistat yhdenmukaisten menettelyjen ja asiakaskohtaisten myyntistrategioiden laatimisen.
Toinen tärkeä vastuualueesi on operatiivinen myynti ja markkinointi. Tehtäviisi kuuluu olemassa olevien asiakkuuksien kasvattaminen, sekä uusasiakashankinta erityisesti omalla vastuualueellasi, mutta myös koko Elomaticin Consulting & Engineering -palveluiden laajuus huomioiden yhdessä liiketoimintayksikön kanssa. Asiakasvastuussa hoidat tehtäviä hinnastoista tarjouslaskentaan, puitesopimuksiin ja raportointiin yhteistyössä myyntiorganisaation kanssa.Tehtävissä menestyminen edellyttää

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. prosessitekniikan DI / liiketoimintajohto)
  • Pitkää monipuolista tehtävää tukevaa työkokemusta esim suunnittelusta tai vaativista myynnin tehtävistä sekä prosessiteollisuuden ymmärrystä
  • Itsenäistä, yrittäjämäistä ja myyntiorientoitunutta työotetta
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä
  • Vahvaa taitoa hallita useita päällekkäisiä isoja asiakkuuksia ja projekteja
  • Erinomaista suomenkielen taitoa sekä hyvää englantia, ruotsi eduksiTarjoamme sinulle mahdollisuuden vastuulliseen haastavaan myyntityöhön ja mittavien projektien pariin yhdellä valtakunnallisesti johtavalla suunnittelutoimistoista. Elomatic on perheyritys ja turvallinen työantaja, jossa työn jatkuvuus on turvattu. Työsuhteen edut ovat hyvät, työ erittäin vastuullista ja vaihtelevaa, sekä koulutuksen ja etenemisen mahdollisuudet ovat erinomaiset.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.11. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujen www.experis.fi tehtävän "Myyntipäällikkö, Turku" -kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin Senior Consultant Kati Tuominen to 14.11. klo 12-13, p. 050 390 9787.