Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Myyntipäällikkö

Oy Elfving Safety Ab on työvaatteiden jälleenmyyjä, jonka valikoimassa on laadukkaita työvaatemerkkejä kuten Dassy, Jobman ja Texstar. Elfving Safetyn maahantuomat tuotteet myydään yrityksille ja kuluttajille jälleenmyyjäverkoston kautta.


Oy Elfving Safety Ab kuuluu Elfving-ryhmään, johon kuuluu useita toimialoja sekä edustaa useita maailman johtavia tuotemerkkejä. Elfving-ryhmä työllistää keskimäärin n. 55 henkilöä ja liikevaihto on noin 18 milj. euroa.


Haemme nyt osaavaa myyntipäällikköä vastaamaan Oy Elfving Safety Ab:n maahantuomien työvaatteiden myynnistä.


MYYNTIPÄÄLLIKKÖ


Asiakasyhteistyöstä vastaamisen lisäksi ohjaat myyntitiimiä aktiivisella, aikaansaavalla otteella. Kokeneena myynnin ammattilaisena sinulla on kyvykkyyttä toimia itseohjautuvasti isojenkin asiakkuuksien parissa ja hoitaa yhteistyötä asiantuntevasti ja menestyksekkäästi. Olet kyvykäs osaaja kehittämään myyntiä huomioiden asiakkaiden tarpeet ja saavuttamaan onnistumisia.


Toivomme sinun olevan jo valmis myynnin ammattilainen ja olet hankkinut kannuksia työvaatealalta sekä tuloksellisesta B to B -myynnistä. Omaat vahvat neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot, ja koet asiakaskohtaamiset innostavina. Olet persoonana yrittäjähenkinen ja työskentelyotteesi on sekä oma-aloitteinen että aikaansaava. Sinulla on draivia itsenäisen tuloksellisen työskentelysi lisäksi motivoida myös muita tiimin myynnin ammattilaisia huipputuloksiin. Lisäksi odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista sekä kirjallista taitoa.


Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana Oy Elfving Safety Ab:n liiketoiminnan kasvussa ja kehityksessä työvaatemarkkinassa. Tulet osaksi 110-vuotiasta kotimaista yritystä, jonka liiketoiminta on vuosien saatossa laajentunut teknisen tukkukaupan lisäksi työvaatteiden, suojainten ja tiemerkintöjen toimialoille.
Työpisteesi sijaitsee Vantaan Koivuhaassa pääkonttorilla.


Kiinnostuitko? Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi 9.8.2020 mennessä osoitteessa www.experis.fi Voit tutustua myös Oy Elfving AB:n kotisivuihin https://www.elfvingholding.fi . Toimithan kuitenkin ripeästi, sillä tehtävä täytetään soveltuvan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Consultant Pia Igoni p. 040 166 2409 tai sähköpostitse pia.igoni@fi.experis.com .