Ongelmanratkaisija asiakaspalveluun

Me REDGO:lla hoidamme usean vakuutusyhtiön ja automerkin puhelinhätäpalveluita sekä muita neuvontapalveluita. Lisäksi välitämme hinaustilauksia valtakunnalliselle REDGO-hinausverkostolle. Palvelukeskuksessa neuvomme asiakkaita pääosin autoiluun liittyvissä asioissa, mutta autamme myös koti- ja muissa vakuutusasioissa. Olemme olleet suomalaisten ystävä tien päällä jo vuosikymmenten ajan. Ensin nimellä Falck, nyt olemme REDGO.

Etsimme reippaita Ongelmanratkaisijoita REDGO:n palvelukeskukseen Helsingin Malmille. Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevaa työtä koko- tai osa-aikaisesti. Työ on monipuolista ja haastavaa asiakaspalvelua, joka ei sisällä myyntiä, vaan pääset aidosti auttamaan asiakasta pulassa. Palvelukeskuksemme toimii ympäri vuoden kaikkina vuorokauden aikoina, mutta työ on kuitenkin käytännössä 2-vuorotyötä, jossa vuorojen pituudet vaihtelevat, ja se sisältää sekä arki-, viikonloppu- että pyhävuoroja.

Mitä toivomme sinulta?

Voit olla asiakaspalvelun tuore osaaja tai kokeneempi konkari. Hyvän pohjan työssä pärjäämiselle antaa asiakaspalveluun liittyvät opinnot. Parhaiten työssä pärjää tiimityöskentelytaidoilla, oikeanlaisella asiakaspalveluasenteella ja oma-aloitteisuudella. Työssä on ajoittain kiirettä, joten tehtävässä pärjää jos pystyt työskentelemään myös hektisessä ympäristössä. Työssä vaaditaan sujuvaa suomea ja englantia. Ruotsin osaamisesta saat plussaa.

Mitä tarjoamme?

Työssä pääset tutustumaan vakuutuksiin ja autoilun maailmaan, sekä tietysti auttamaan asiakasta pulmatilanteissa. Olemme työvuorojen suhteen joustavia, sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa niihin. Perehdytämme sinut työhösi, ja perehdytysaika on palkallista. Tarjoamme myös mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön.

Kiinnostuitko?

Aloitamme perusteellisella perehdytyksellä, joten pistä hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian "Hae nyt" -painikkeen kautta. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se solmitaan Manpowerin kanssa. Konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Talent Acquisition Consultant Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360
Delivery Manager Sanni Nelimarkka, [email protected], 044 081 6962

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.