Ostoreskontranhoitaja

Meillä ymmärretään elämää. Perheyrityksenä, 60-vuoden kokemuksella tiedämme, että sitoutuneet työntekijät ovat tärkein menestystekijämme, ja ihmisten elämäntilanteet muuttuvat. Siksi me katsomme asioita kvartaalitaloutta pidemmälle, kokonaisuutena niin asiakkaan kuin työntekijöidemmekin näkökulmasta. Meillä on pitkiä asiakas- ja työsuhteita. Vältämme keinotekoista hierarkiaa. Meillä toimitusjohtajan ovi on kaikille auki, ja haluamme ylläpitää keskustelevaa ja kuuntelevaa kulttuuria. Meidän 100 hengen henkilöstössä, on kokeneita konkareita ja tuoreempia tekijöitä, kaikki yhtä arvokkaita tiimin jäseniä.

TW-laskentapalvelut Oy on valtakunnallisesti toimiva, johtava tilitoimisto useilla toimialoilla Suomessa. Perheyrityksen juuret ovat vahvasti Tampereella. Asiakaskunta koostuu niin pienistä yrityksistä kuin suurista konserneista ja listatuista yhtiöistä. Asiakkaidemme tytäryhtiöiden kautta työskentelemme myös kansainvälisten yritysten kanssa. Tämä mahdollistaa työntekijöillemme asiantuntijana kehittymisen juuri sopivan haastavien asiakkaiden parissa. TW-laskentapalvelut Oy on erikoistunut kokonaisvaltaiseen ulkoistettuun taloushallintoon ja talossa tehdään aktiivista ohjelmistokehitystä, jolla taataan sekä asiakkaalle että työntekijöille sujuvat sähköiset työvälineet.

Haemme nyt monipuolisiin tehtäviin Reskontranhoitajaa

Reskontranhoitajana TW-laskentapalvelut Oy:llä vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien reskontran hoidosta kokonaisuudessaan ja toimit omassa tiimissäsi aktiivisena jäsenenä toimintaamme kehittäen. Olet oman osaamisalueesi asiantuntija. Tunnet reskontran maailmaa ja hallitset yleisimmät reskontran työtehtävät. Kykenet itsenäisesti hoitamaan vastuualueesi ja sinulla on myös kykyä kehittää prosessia. Työssäsi huolehdit saapuneiden ostolaskujen käsittelystä, laskujen kohdistamisesta, laskujen esitiliöinneistä, hyväksyntäkierrosta sekä laskujen siirtämisestä kirjanpitoon. Tämän lisäksi vastaat ostoreskontran sähköposteihin, hoidat maksukehotuksia sekä teet erilaisia täsmäytyksiä ja selvityksiä. Riippuen asiakkuudesta myös myyntireskontran puoli on vastuualueellasi.

Etsimällämme reskontraosaajalla on asiakaslähtöinen ote kaikessa tekemisessä sekä kyky toimia useiden eri kokoluokan ja toimialan yritysten kanssa. Osaat omalla ammattitaidollasi viedä prosesseja eteenpäin tehokkaasti ja vastuullisesti. Hakemallamme henkilöllä on sopiva taloushallinnon koulutustausta sekä jo useamman vuoden käytännön työkokemus osto- ja myyntireskontran työtehtävien parista.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen arvostetulla, vakaalla ja joustavalla työnantajalla. Tarjoamme myös merkittävät työsuhde-edut, joista muutamina esimerkkeinä mainiten mm. sairaan lapsen hoitoetu, laajennettu työterveys, liikunta- ja lounasetu sekä influenssarokote. Miellyttävä ja ergonominen toimistomme sijaitsee hyvällä sijainnilla ja tarjoamme parkkipaikat niitä tarvitseville. Työnantajana haluamme olla erityisesti perhe- ja vapaa-aikamyönteinen yritys, jossa liukuva työaika ja etätyömahdollisuus tuovat joustoa työntekijöidemme elämään. Meille työntekijöidemme hyvinvointi on erityisen tärkeää ja kiinnitämme sen kehittämiseen paljon huomiota.

Työntekijöidemme hyvinvoinnin lisäksi myös oman ammattitaidon kehittäminen erilaisten koulutusten ja tiimiprojektien avulla on olennaisessa osassa toimintaamme. Suurena toimijana pystymme myös tarjoamaan työntekijöillemme erilaisia urapolkuja yhtiön sisällä, joista meillä onkin monta hienoa uratarinaa kerrottavana!

Hakuohjeet

Rekrytoinnista vastaa ManpowerGroup Oy. Hae tehtävään Manpowerin hakulinkin kautta ja lisää CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveen kera. Tehtävään kannattaa hakea niin pian kuin mahdollista, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.

Lisää tietoa tehtävästä antavat sinulle Manpowerin rekrytointikonsultit Laura Parviainen 040 631 0261/ [email protected] ja Niina Kronqvist 040 516 9903 / [email protected].

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.