Ostoreskontranhoitaja

Avesco Oy edustaa ja myy maailmanluokan Caterpillar-maanrakennuskoneita, -laitteita ja -varaosia Suomessa. Caterpillar-tuotetarjontaan kuuluvat pienet, keskikokoiset ja suuret kaivukoneet, kuormaajat, puskukoneet, jyrät ja levittimet sekä kaivosteollisuutta palvelevat isot työkoneet. Lisäksi tarjontaamme kuuluvat CAT®-moottorit, - generaattorit ja -varavoimajärjestelmät, sekä kattavat varaosa-, huolto-, korjaus- sekä rahoituspalvelut. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa kahdeksassa eri toimipisteessä 220 ammattilaisen voimin. Upouusi päätoimipisteemme sijaitsee Keravalla. Olemme osa perinteikästä sveitsiläistä Avesco-konsernia, joka on markkinajohtaja alueellaan Keski-Euroopassa. Vuonna 2022 Avesco Oy:n liikevaihto oli 139 miljoonaa euroa. www.avesco-cat.fi

Nykyisen henkilön jäädessä eläkkeelle alkusyksystä 2023, haemme nyt ammattitaitoista

OSTORESKONTRANHOITAJAA

Vastaat prosessiomistajana ostoreskontrastamme yhdessä kollegasi kanssa. Toimenkuvaasi kuuluvat erilaiset ostoreskontraan liittyvät tehtävät, kuten ostolaskujen käsittely, tiliöinnit, ostolaskujen kierron hoitaminen ja ostoreskontraan liittyvät arvonlisäveroasiat. Osallistut myös maksuliikenteen hoitamiseen sekä toimit matkalaskujärjestelmän ylläpitäjänä. Olemme kansainvälinen yritys, ja sisäisten sidosryhmien ja liiketoimintojemme lisäksi olet myös yhteydessä pääkonttoriimme Sveitsiin. Osaamisesi myötä voimme myös laajentaa toimenkuvaasi esim. pääkirjanpitopuolelle. Työskentelet viiden hengen tiimissä ja raportoit talouspäällikölle.

Sinulla on olemassa olevaa työkokemusta vastaavista tehtävistä, mieluiten kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Omaat kykyä hahmottaa ostoreskontraan liittyviä kokonaisuuksia sekä niiden riippuvuuksia taloushallinnossa. Tarkkuus, yhteistyökyky, omatoimisuus ja hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu toiminnan kehittämiseen ovat sinulle luontaisia taitoja. Kansainvälisessä ympäristössämme sujuva englannin kieli on välttämätön.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä yrityksessä, jossa pääset kehittämään sekä yritystämme että itseäsi. Menestyksesi tukena on motivoitunut, ammattitaitoinen ja itseään kehittävä organisaatiomme.

Hae tehtävää 5.4.2023 mennessä sivuiltamme www.manpower.fi. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti Pirjo Levänen, puh. 0400-238418, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.