Pedagoginen päällikkö, Helsinki

Oletko intohimoinen yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä, joka haluaa vaikuttaa Suomen nuorten valmiuksiin pärjätä tulevaisuudessa? Haluaisitko työskennellä organisaatiossa, jossa ollaan joka päivä innostuneita merkityksellisen työn äärellä?

Nuori Yrittäjyys ry (NY) on voittoa tavoittelematon yhdistys ja yrittäjyyskasvatuksen kärkijärjestö Suomessa. Tarjoamme lasten ja nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa tukevia ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Ohjelmamme tavoittavat 35 % Suomen kouluista ja oppilaitoksista. Kunnianhimoinen tavoitteemme on saada pitkäkestoiset ohjelmamme kaikkiin kouluihin vuoteen 2025 mennessä kestävämmän rahoituspohjan, entistä laajempien yritys- ja työelämäverkostojen sekä kuntien, opettajien ja koulujen kanssa tehtävän yhteistyön avulla. Tätä työtä tukee vuonna 2019 käynnistynyt alueverkostomme. Työtämme vauhdittaa 117 maassa toimiva Junior Achievement (JA) -verkosto, jonka kansainvälinen osaaminen on toimintamme tukena.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme Pasilassa sijaitsevalle toimistollemme

PEDAGOGISTA PÄÄLLIKKÖÄ

Rooli on uusi ja pääset osaltasi vaikuttamaan sen sisältöön. Työssäsi johdat järjestön ohjelmakehitystä ja vastaat ohjelmien toimivuudesta ja laadusta. Sinulla on 4-5 ohjelmavastaavan tiimi. Toimit yhdistyksen koulutuspoliittisena asiantuntijana ja otat aktiivisesti osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun eri medioissa. Määrität pedagogiset tavoitteet, teet yhteistyötä sidosryhmien kanssa sekä seuraat ohjelmien vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Raportoit tehtävässä toiminnanjohtajalle.

Mitä odotamme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (korkeakoulutus, KM tai FM)
  • yrittäjyyskasvatuksen tunteminen katsotaan eduksi
  • kokemusta tiiminvetämisestä ja esimiestyöstä
  • itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä projektihallinnan taitoja
  • hyviä yhteistyö-, verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja
  • kykyä tuottaa selkeitä tekstejä ja raportteja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen organisaatiossa, jonka kasvavalla toiminnalla on aidosti merkitystä Suomen tulevaisuudelle ja lasten- ja nuorten yrittäjyyspoluille. Tehtävässä pääset vastaamaan yhdistyksen ohjelmasisällöistä ja määrittelemään pedagogisia suuntaviivoja. Halutessasi voit myös ottaa vastuullesi NY:n talousohjelmien tuotteistamisen ja kehittämisen. Vaikutat yhteiskunnallisesti yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijana. Saat ympärillesi vastuuntuntoisen ja monipuolisen työyhteisön ja samanhenkiset, järjestötoimintaan orientoituneet työkaverit.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Experiksen kanssa.

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen 21.9.2020 mennessä osoitteessa www.experis.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen konsultti Heli Villa (p. 050 570 3680) seuraavina ajankohtina:

  • pe 4.9. klo 14 - 16
  • ti 8.9. klo 9 - 11
  • ke 16.9. klo 14 - 16

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.