Pienkonemekaanikko

Etsimme näppärää ja asiakaspalveluhenkistä PIENKONEMEKAANIKKOA alkavalle kesäsesongille hämeenlinnalaiselle asiakkaallemme!

Työnkuvaan sisältyy erilaisten pienkoneiden ja -laitteiden huolto- ja korjaustöitä sekä asiakaspalvelua puhelimitse sekä kasvokkain.

Työaika on arkisin klo 8-16 sekä ajoittain lauantaisin klo 10-14.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää arviolta elo-syyskuuhun saakka. Hyvälle tekijälle myös jatkosopimus tai vakinaistuminen on mahdollista ja se selviää lähempänä! Palkkaus sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on kokemusta erilaisten pienkoneiden korjauksesta ja huollosta, lähetä hakemuksesi pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana!

Hakuohjeet:

Hae tehtävää oheisen hakulinkin kautta. Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa; CV:si ja/tai hakemuskirjeesi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan!

Lisätietoa työstä:

Lisätietoja työstä voit kysyä Manpowerin rekrytoijalta Miia Sinkko p. 040 193 0347 (arkisin klo 9-16), [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.