Projekti-insinööri


Alfen Elkamo kehittää innovatiivisia ratkaisuja älykkääseen sähköverkon, energian varastointiratkaisuihin ja sähköautojen latauspisteisiin. Alfen Elkamo Oy Ab kehittää, valmistaa ja markkinoi tulevaisuuden sähkönjakelujärjestelmiä ja verkkoratkaisuja. Tärkeimpiä tuotteitamme ovat puistomuuntamot, keskijännite- ja pienjännitekojeistot sekä niihin liittyvät kokonaisuudet teollisuuden ja energiayhtiöiden sähköjakeluun. Uusina kokonaisuuksina teemme yhteistyössä emoyhtiön kanssa energiavarastoprojekteja ja kauttamme saa myös sähköautojen latauslaitteet. Vahvuutemme on yli 40 vuoden aikana systemaattisesti kehitetty kokonaisuus, joka muodostuu laadukkaista tuotteista sekä osaavasta henkilökunnasta (Suomessa työskentelee noin 80 alansa ammattilaista). Alfen Elkamo on kansainvälinen organisaatio, joka keskittyy innovatiivisten tuotteiden ja projektien kehittämiseen ja toimittamiseen sähköenergian maailmassa.

Etsimme asiakkaallemme

PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ Pietarsaareen Jakeluverkko liiketoiminta-alueelleProjekti-insinöörin toimenkuvassa pääset kehityksen aallon harjalle vastaten asiakasprojektien johtamisesta ja valvonnasta, huolehtien, että projektit pysyvät budjetissa ja aikataulussa ja kannat vastuun tuoterakenteesta päätuotteena puistomuuntamo. Puistomuuntamot ovat Alfen Elkamon erityisosaamista. Ensimmäinen puistomuuntamo rakennettiin yli 20 vuotta sitten. Puistomuuntamoiden vahvaan tuotekehitykseen on panostettu teknisten ja innovatiivisten ratkaisujen kautta.

Huolehdit projektien systemaattisesta johtamisesta, valmistelet tarvittavat neuvottelut ja toimit Alfen Elkamon edustajana asiakkaisiin ja toisinaan myös toimittajien suuntaan. Kykenet toimimaan projektipäällikkönä koko liiketoiminta-alueen tuotteiden hallinnassa ja toteutuksessa. Alfen Elkamo voi ylpeydellä sanoa toimittaneensa tuhansia muuntamoita verkkoyhtiöille, teollisuuteen ja asiakasmuuntamoiksi. Konsernin strategia ohjaa projektimaista kasvua ja projekti-insinöörin tehtävään valittava henkilö pääsee vaikuttamaan toimeen liittyvien asioiden kehittämiseen ja asiakassuhteiden johtamisen ja yhteistyön kehittämiseen.

Toivomme, että sinulla on kokemusta projektijohtamisesta ja soveltuva teknisen alan koulutus (esim. insinööri). Voit olla joko työuran alussa oleva kehityshaluinen tulevaisuuden ammattilainen tai sinulla voi olla jo olla laajemmin kokemusta vastaavista tehtävistä.

Odotamme, että työtäsi ohjaa asiakaskeskeisyys sekä kustannus- ja laatutietoisuus. Olet hyvä hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia, omaat hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja kykenet hyvään ja ripeään päätöksentekoon myös paineen alla. Olet lisäksi vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen ja jämäkästi toimeen tarttuva. Projektien suunnittelu ja aikataulutus on sinulla hallussa sekä kykenet tehokkaasti toteuttamaan valitut suunnitelmat valmiiksi asti.

Tarjoamme monipuolisen ja laaja-alaisen tehtävän, jossa saat vapautta suunnitella vastuualueellesi kuuluvat tehtävät, prosessit ja toimintatavat. Pääset työskentelemään itsenäisesti, asioita kehittäen systemaattisesti ja pitkäjänteisesti. Toimit avainroolissa Order Preparation organisaatiossa ja tehtävässä raportoit Project Group Managerille. Alfen Elkamolla on loistava työyhteisö, missä työntekijöistä pidetään huolta ja huumori raikaa alan huippuosaajat työkavereinasi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Niina Kronqvist, puh. 040-5169903, [email protected]

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.