Prosessiomistaja, Ilmarinen

Tule kanssamme rakentamaan parempaa työelämää

Työeläkevakuuttaminen on tärkeä osa hyvinvointiyhteiskuntaa. Huolehdimme Ilmarisessa yli miljoonan suomalaisen eläketurvasta. Keräämme ja sijoitamme eläkevaroja vastuullisesti. Rakennamme parempaa työelämää ja edistämme työkykyä. Näin tuemme koko Suomen menestystä.

Ilmarislaisuus avaa sinulle mahtavan näköalapaikan mielenkiintoiseen työeläkealaan ja suomalaiseen yrityselämään, monipuolisen tehtäväkentän, mahdollisuuksia haastaa itseäsi ja yhteistyötä parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Hyvä työelämä on meille tärkeää ja panostamme siihen vahvasti. Satsaamme laadukkaaseen johtamiseen, kehitämme tekemisen tapojamme aktiivisesti ja toimimme ketterästi. Haluamme menestyä yhdessä.

Kiinnostuitko ilmarislaisuudesta? Tutustu meihin tarkemmin ilmarinen.fi/tyopaikat

Haussa

Prosessiomistaja, Palvelunhallintatoimisto

Haemme prosessiomistajaa palvelunhallintatoimistoomme vastaamaan nimettyjen prosessiemme käytännön toimivuudesta ja kehittämisestä Ilmarisella. Prosessiomistajana vastaat nimettyjen prosessiemme kuvauksista (mm. häiriö-, ongelma- ja muutoshallintaprosessit), niiden jalkautuksesta ja seurannasta toimintaympäristössämme yhdessä IT-tuotantotiimin ja liiketoiminnan kanssa.

Palvelunhallintatoimiston tehtävänä on tuottaa toimivat prosessit tukemaan Ilmarisen IT-tuotannon toimintamalleja ja varmistaa liiketoiminnan häiriötön jatkuvuus. Prosessiomistajana huolehdit prosessien ja käytäntöjen ylläpitämisestä ja kehittämisestä sekä yhteistyöstä eri toimintojen ja toimittajien välillä. Varmistat myös IT-tuotannon jatkuvuuden ja laadun seuraamalla palvelutasojen toteutumista ja toteutat tarvittavat prosessikehitystarpeet. Osana tehtävää osallistut myös operatiiviseen toimintaan yhdessä eri toimijoiden kanssa. Käytössämme on ITSM-työkaluna ServiceNow, jonka toiminnan kehittäminen on keskeinen osa tehtävääsi yhdessä Service Desk toimittajamme kanssa.

Tehtävässä tarvitaan aktiivisuutta, vuorovaikutustaitoja sekä uskoa prosessien tehoon laadukkaassa IT-tuotannossa. Asenne ja intohimo jatkuvaan kehittämiseen ovat tärkeitä ominaisuuksia, sillä prosessit eivät ole koskaan valmiita.

Keskeisiä työtehtäviäsi ovat
* Vastaat nimettyjen prosessien määrittelystä, käyttöönotosta ja varmistat niiden tehokkaan käytön Ilmarisella
* Vastaat IT-palvelutuotantoprosessien toimivuudesta ja kehität jatkuvasti tuotantoprosessien toimintatapoja, menetelmiä ja työkaluja
* Vastaat osaltasi tuotannon saatavuudesta ja palvelutasojen mukaisesta toimituksesta
* Vastaat prosessien seurannasta, raportoinnista ja jatkuvasta kehittämisestä analyysien pohjalta
* Vastaat, että nimetyt prosessit ovat käytössä myös valituilla toimittajilla, ja toimittaja toimii Ilmarisen määritelmien mukaisesti
* Vastaat ITSM-työkalusta (ServiceNow) ja integraatioista sekä niiden kehittämisestä yhdessä valitun toimittajan kanssa
* Varmistat yhdessä liiketoiminnan kanssa, että nimetyt prosessit vastaavat myös liiketoiminnan tarpeisiin
* Vastaat osaltasi toimittajaohjauksesta sekä uusien teknologioiden valinnasta

Odotamme sinulta taitoa ja tahtoa

Edellytämme sinulta

* Teknistä yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa
* Aiempia näyttöjä ja kokemusta vastaavista tehtävistä prosessiomistajana tai prosessipäällikkönä
* Laajaa osaamista ja tuntemusta ITIL-prosessikirjastosta (vähintään ITIL v3/v4 perustason sertifiointi), ITIL Expert-, SIAM- ja SMO-tuntemus katsotaan eduksi
* Aitoa innostusta prosessiohjattuun tekemiseen sekä kykyä innostaa eri toimijat noudattamaan prosesseja ja kokemaan ne hyödyllisiksi osaksi jokapäiväistä työskentelyä
* ITSM-työkalun (ServiceNow) tuntemusta sekä arkkitehtuurista kykyä ymmärtää työkalun mahdollisuudet
* Tiimin ohjaamiseen liittyvää kyvykkyyttä ja innokkuutta
* Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Lisäksi tehtävässä menestymistä tukee
* Laaja tuntemus erinäisistä IT-palvelukehitysmalleista ja metodologioista
* Operatiivinen kyvykkyys ja kokemus prosessien jatkuvasta parantamisesta
* Erinomaiset dokumentointitaidot ja kyky edustaa omaa osa-aluettaan ymmärrettävästi IT:n ulkopuolella
* CMDB-kokemus

Meille kannattaa tulla

Tarjoamme sinulle
näköalapaikan suomalaiseen yrityskenttään sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen työn osana tuloksentekijätiimiä ja mukavaa työyhteisöä. Pääset käyttämään taitojasi ja osaamistasi laajasti. Työssäsi saat haastaa itseäsi ja tukenasi on vahvojen asiantuntijoiden verkosto.

Hyvä työelämä on meille tärkeää - tuemme sitä monella tavalla. Meillä on osaavat ihmiset ja innostava ilmapiiri. Teemme merkityksellistä työtä ja haluamme olla vetovoimaisin työelämän kumppani - vastuullisesti sinua varten.

Hae nyt

Lisätietoja tehtävästä
antaa Eija-Kaarina Matilainen (Director, Production and IT-operations) puh. 040 539 9117 pe 4.6. klo 11-12. ti 8.6. klo 9-11/12-13 sekä pe 11.6. klo 12-13.

Toteutamme rekrytoinnin yhdessä Experiksen kanssa.
Hae tehtävää sivujen www.experis.fi kautta painamalla Hae-painiketta. Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi 23.6.2021 mennessä.

Valitulle henkilölle tehdään Ilmarisen käytännön mukaisesti luotettavuusselvitykset (luottotiedot, huumausainetestaus sekä tietyissä rooleissa turvallisuusselvitys).

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.