Rakennuttaja-asiamies

Nähdäksesi alkuperäisen työpaikkailmoituksen Experiksen verkkosivuilla, klikkaa tätä linkkiä.Meillä Asuntosäätiössä työskentelee ainutlaatuinen joukko ihmisiä, yhteisenä tavoitteenaan luoda onnellisia ja hyviä koteja. Asuntosäätiö on yksi suurimpia suomalaisia asuinkiinteistöjen omistajia Suomessa. Kaiken toimintamme ytimessä ovat vastuullisuus ja yleishyödyllisyys: emme tavoittele välitöntä voittoa tai taloudellista etua. Maailma ympärillämme muuttuu, mutta yksi asia pysyy: koti on tärkein. Uskomme, että onnelliset kodit ja laadukas asuminen kuuluvat kaikille.

Meillä työskennellään asumisen elinkaaren jokaisessa vaiheessa aina maanhankinnasta ja rakennuttamisesta siihen, kun asiakkaamme löytävät kodin, muuttavat sisään ja asuvat tyytyväisinä hyvin hoidetuissa kiinteistöissämme.

Haemme määräaikaista RAKENNUTTAJA-ASIAMIESTÄ peruskorjauskohteidemme hallinnollisiin tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset korjausrakentamiseen liittyvät hallinnolliset tehtävät, kuten peruskorjaushankkeiden hakemusten ja asiakirjojen laatiminen, pankki- ja laina-asioiden hoitaminen sekä sopimusasioiden valmistelu. Toimit tiiviissä yhteistyössä korjausrakennuttamisen projektipäälliköiden sekä muiden Asuntosäätiön asiantuntijoiden kanssa. Tärkeimpiä ulkoisia yhteistyökumppaneitasi ovat viranomaiset kuten Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA.

Olet etsimämme kollega, jos asiakaslähtöinen ajattelu ja erinomainen palveluasenne ovat ytimessäsi. Tehtävässä onnistuminen vaatii kykyä itsenäiseen ja järjestelmälliseen sekä tarkkaan ja ratkaisukeskeiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja ja toivomme, että työskentelet mielelläsi myös yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esimerkiksi tradenomin tutkinto sekä kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä esimerkiksi rahoitus- tai vakuutusalalta. Sinulla on jo jonkin verran kirjanpitoymmärrystä sekä hyvät viestintä- ja IT-taidot. Katsomme eduksi rakennuttaja-asiamiehen tutkinnon ja kokemuksen kiinteistö- tai rakennusalalta.

Toivotamme sinut tervetulleeksi asumisen ammattilaisten joukkoon! Meillä töitä tehdään asiakaslähtöisesti tiiviissä ja avoimessa yhteistyössä. Pääset kehittämään yhteisiä toimintatapoja, joiden avulla voimme tarjota parhaita mahdollisia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tiimin ja esihenkilön apu on aina tarvittaessa käytettävissäsi.

Tarjoamme erinomaiset mahdollisuudet kehittymiseen ja merkityksellisen roolin vastuullisessa kiinteistöliiketoiminnassa. Käytössäsi ovat kattavat henkilöstöetumme, kuten tavallista laajemmat työterveyspalvelut sisältäen mm. hammashuollon ja vakuutukset sekä kulttuuri-, liikunta- ja hierontaedut. Etuihin sisältyy myös käyttöoikeus toimitilojemme kuntosalille sekä loma-asuntoomme Siuntion Pickalassa. Tarjoamme joustavan työajan sekä mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön. Uudistuneet toimitilamme sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

Kutsumme sinut luomaan innostavaa yrityskulttuuria kanssamme. Tutustu meihin tarkemmin verkkopalvelussamme asuntosaatio.fi.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä rekrytointiyritys Experiksen kanssa. Lähetäthän meille ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 4.6. mennessä oheisen linkin kautta https://ats.talentadore.com/apply/rakennuttaja-asiamies/ZAN0xG. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus, joka alkaa sopimuksen mukaan (aikaisintaan 1.8.2023). Työsuhde kestää ainakin vuoden 2024 loppuun.

Lisätietoja: Experiksen rekrytointikonsultti Liisa Jenkins: [email protected], p. 050 527 3453.

Experis on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.