Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Rakennuttajapäällikkö

St1 Nordic Oy on pohjoismainen energiakonserni, jonka visiona on olla CO2-hyvän energian valmistaja ja myyjä. Konserni tutkii ja kehittää taloudellisesti kannattavia ja ympäristön kannalta kestäviä energiaratkaisuja. St1 keskittyy polttonesteiden markkinointiin, öljynjalostukseen sekä uusiutuvan energian ratkaisuihin, kuten jätepohjaisiin edistyneisiin etanolipolttonesteisiin ja teolliseen tuulivoimaan. Konsernilla on kaikkiaan 1300 St1- ja Shell-huoltoasemaa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. St1:n pääkonttori on Helsingissä ja sen palveluksessa on 770 henkilöä. www.st1.com

Meillä on avoinna RAKENNUTTAJAPÄÄLLIKÖN tehtävä St1 Oy:lle!

Haemme kasvavaan tiimiimme uutta rakennuttajapäällikköä. Rakennuttajapäällikkönä vastaat Suomen St1 -jakeluasemien teknisten projektien suunnittelusta ja johtamisesta. Työskentelet Retailin Verkostotiimissä vastaten mm. uusien jakeluasemien rakentamisprojekteista, nykyisten liikepaikkojen kehityshankkeista sekä jakeluasemien teknisistä muutos- ja korjausprojekteista. Tehtävässäsi raportoit verkostopäällikölle ja olet osa St1 Retail -tiimiä.

Monipuolinen ja dynaaminen toimenkuvasi edellyttää ratkaisukeskeistä asennetta ja hyvää sidosryhmähallintaa. Osaat hyödyntää jo oppimaasi nykytilanteisiin ja kehittää kokemuksesi kautta uutta toimintatapojamme tehostamaan.

Sinulla on:

  • Vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista tehtävistä.
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai ammattikorkeakoulutason tutkinto, mielellään rakennus- tai talotekniikan puolelta.
  • Sujuva suomen kielitaito ja tulet hyvin toimeen myös englannin kielellä.
  • Kokemus palavien nesteiden varastoinnin ja käsittelyn toimintaympäristöstä katsotaan eduksesi

Asenteeltasi olet positiivinen sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Projektijohtaminen on sinulle perustyökalu, joka pohjalta koordinoit ja priorisoit töitäsi. IT-taitosi ovat myös päivitetty nykypäivän tasoon ja saat vietyä tehtävät tehokkaasti loppuun asti. Liiketoimintalähtöisellä ja ratkaisukeskeisellä toimintatavallasi ratkaiset haasteellisia tilanteita rakentavalla tavalla.

Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Pasilan Triplassa. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan pohjoismaiseen energiakonserniin ja mahdollisuuden kasvattaa osaamistasi monipuolisessa tehtäväkentässä.

Hae tehtävää heti osoitteessa www.experis.fi ja liitä mukaan palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Senior Recruitment Consultant Mikko Rämänen, 050 516 0054 / mikko.ramanen@fi.experis.com.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.