Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelma, Pääkaupunkiseutu

ManpowerGroup Solutions


Kiinteistönvälittäjän koulutusohjelmasta huippuosaajaksi
Tarjoamme sinulle loistavaa mahdollisuutta saada jalansijaa kiinteistönvälityksen paraatipaikalta ja astua unelmiesi työhön! Joulukuussa 2019 Helsingissä on alkamassa RE/MAXin ja Amiedun yhdessä toteuttama koulutuskokonaisuus, joka johdattaa sinut viidessä kuukaudessa suoraan tuloksekkaan työn pariin RE/MAXille.
Koulutusjakson ajan olet statukseltasi opiskelija ja koulutuksen jälkeen sinulla on mahdollisuus työllistyä vakituiseen ja itsenäiseen työhön sekä saada tukea ja apua omaan kasvutarinaasi kokeneilta kiinteistöalan asiantuntijoilta. Voit olla joko uusi alalle haluava myyntityön tai kiinteistöalan osaaja, yrittäjä tai jo kokeneempi kettu. Intohimoinen asenne myyntityöhön on kuitenkin se, joka ratkaisee!


Itse työssä kiinteistönvälittäjänä olet toteuttamassa asiakkaiden tärkeimpiä unelmia. Aktiivinen työotteesi herättää luottamusta ja kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti suomeksi. Päivittäisessä työssä pystyt joustavasti vaikuttamaan oman työpäiväsi kulkuun itsenäisesti. Hyvät vuorovaikutustaidot, halu tehdä töitä tiimissä ja positiivinen elämänasenne ovat piirteitä mitä arvostamme ja tuemme. Yrityksenä RE/MAX on sitoutunut tukemaan ja valmentamaan välittäjiä koko uran ajan tarjoamalla alan parhaat työkalut niin osaamisen kehittämiseen kuin asiakkaiden hankintaan.


Koulutusohjelmassa sinua valmentavat sekä Amiedu että RE/MAX. Amiedu tarjoaa kokeneen kouluttajan ja kurssimateriaalin. Koulutuksen aikana suoritat kiinteistönvälittäjän osatutkinnon, joka antaa sinulle eväät LKV-pätevyyden saamiseksi. Lisätietoja koulutuksen sisällöstä löydät täältä: https://koulutushaku.amiedu.fi/Koulutushaku/

RE/MAX:lla sen sijaan pääset samalla heidän alan johtavaan perehdytysohjelmaan, jossa laitat oppimasi käytäntöön.


Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli koet että voisimme saada yhdessä aikaa uusia etappeja uudella taikka jo luodulla urallasi! Mikäli haluat keskustella koulutusohjelman tarkemmasta sisällöstä ja aikataulusta, olethan yhteydessä Hilkka Peltolaan: hilkka.peltola(at)amiedu.fi, p. 020 7461 611.
Koulutusohjelman valintakriteereistä voit olla yhteydessä Annina Pelamoon, p.040-641 32 74.
Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi, joten hae tehtävää rekisteröimällä hakemuksesi www.manpower.fi-sivustolla viimeistään 8.11.2019.ManpowerGroup Solutions on ulkoistettuihin palveluratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla asiakaskohtaamisiin, IT-tukipalveluihin ja rekrytoinnin ulkoistukseen liittyviä palveluja. Asiakaslähtöisyys, kansainvälisen organisaation kokemus ja osaaminen sekä jatkuva palvelukehitys ovat tehneet meistä erikoistumisalueidemme johtavan toimijan. Suomessa työllistämme jo lähes 1000 ammattilaista. Tarjoamme henkilöstöllemme mielenkiintoisia tehtäväkokonaisuuksia, kehitysmahdollisuuksia sekä urapolkuja osaavassa ja innostuneessa työyhteisössä.