RECRUITMENT CONSULTANT


ManpowerGroup Talent Solutions tuottaa rekrytointeja uusilla tavoilla isoille, globaaleille asiakkaille, jotka toimivat teknologia-, teollisuus-, media- ja konsultointialoilla. Räätälöimme palvelumme asiakkaiden tarpeiden mukaan ja tuemme heitä rekrytointiprosessissa ulkoisena kumppanina tai inhouse-roolissa.

Haemme liiketoimintamme kasvun myötä Pirkanmaalle tai pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen RECRUITMENT CONSULTANTia tiimiimme, jossa tällä hetkellä työskentelee 15 rekrytoinnin ammattilaista monipuolisissa rooleissa. Osa konsulteistamme työskentelee vaihtuvien toimeksiantojen parissa ja osa toimeksiannoissa osana asiakkaiden rekrytointitiimiä.

Meillä pääset ottamaan urallasi seuraavan askeleen ammattilaisena. Asiakkuuksissamme on sijaa sekä kokeneille että uransa alkupuolella oleville rekrytoinneista motivoituville. Yhdessä tekeminen ja mahdollisuus jatkuvaan työssä kehittymiseen on meille kaikille tärkeää. Pidämme säännöllisesti yhteyttä ja keskustelemme paljon, tuemme toisiamme ja jaamme ammattitaitoamme, ja ennen kaikkea nauramme paljon. Isona alan toimijana haluamme mahdollista sinulle henkilökohtaisen urakehityksen ManpowerGroupin sisällä.

Tuemme organisaatioita rekrytointiprosessin eri vaiheissa mm. työnantajamielikuvan kehittämisessä, talent sourcingissa, henkilöarvioinneissa, hakijavalinnoissa ja haastatteluissa sekä jatkuvissa että projektiluonteisissa rekrytointitarpeissa. Konsultoit ja tuet esimiehiä erilaisissa rekrytointiin ja osaamisen hankintaan liittyvissä kysymyksissä sekä toteutat monipuolisia rekrytointeja ja kartoitat osaajia eri kanavista. Konsulttina työskentelet asiakkaillamme mm. seuraavissa rooleissa: TA Partner, TA Specialist, Recruiter, TA Consultant, Talent Consultant.

ManpowerGroupissa työskennellään joustavasti hybridimallin mukaisesti. Lähityöskentelyä varten voit hyödyntää viihtyisiä toimipisteitämme joko Helsingissä tai Tampereella tai inhouse-roolissa asiakkaittemme toimistotiloja.

Toivomme, että olet jo työskennellyt rekrytoinnin parissa. Sinulla on kokemusta erityisesti asiantuntija- ja päällikkötason rekrytoinneista sekä kykyä työskennellä myös kansainvälisessä ympäristössä. Talent sourcing/research-palvelu on olennainen osa työnkuvaamme ja aiempi kokemus osaajien kartoittamisesta eri kanavista auttaa tehtävän haltuunotossa mutta tarvittaessa perehdytämme sinut modernin rekrytoinnin välineisiin. Viestintätaitosi ovat hyvällä tasolla niin suomen kuin englannin kielellä - sekä suullisesti että kirjallisesti.

Arvostamme, jos olet käyttänyt arviointityökaluja (esim. Aon, SHL, PAPI) työssäsi. Tämä ei ole kuitenkaan edellytys ja tarvittaessa koulutamme sinut niiden käyttöön. Tärkeintä on, että koet kiinnostavana arviointien hyödyntämisen osana henkilövalintoja.

Mitä tarjoamme sinulle:

  • mahdollisuuden työskennellä sekä kotimaisten että kansainvälisten rekrytointien parissa
  • tilaisuuden kehittää omaa osaamistasi monipuolisen työnkuvan kautta
  • koulutusmahdollisuuksia toiveidesi ja tarpeidesi mukaan
  • oman vastuualueen, jonka raameissa voit rakentaa itsenäisesti omat työskentelytapasi
  • asiantuntevan tiimin tuen päivittäisessä työssäsi
  • joustavat etätyömahdollisuudetKerromme mielellämme työstämme tarkemmin. Soittele tiiminvetäjällemme Mikko Rannalle (0406306545) ti 12.7 ja ke 13.7 klo 10.00-12.00 tai tulevalle kollegallesi Aino Hällströmille (040 131 9950) ke 4.8 ja to 11.8 klo 13.00-15.00. Viestittelemme mielellämme myös LinkedInissä.

Jätä hakemuksesi ja CV:si tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 21.8.

Käymme läpi ehdokkaita ja keskustelemme mielellään mm. LinkedInissä jo hakuaikana.

Talent Solutions RPO (Recruitment process outsourcing) tuottaa rekrytointeja joustavilla tavoilla. Palvelumme ovat räätälöitävissä ja voivat laajimmillaan kattaa koko rekrytointiprosessiin hakijoiden houkuttelusta perehdytykseen niin jatkuvissa kuin projektiluontoisissa rekrytointitarpeissa. Rekrytointipalvelumme on aina asiakkaamme näköistä: toimimme heidän nimissään ja kiinteänä osana heidän organisaatiotaan vahvistaen näin asiakkaan omaa työnantajakuvaa. Olemme lokaalisti globaali - tarjoamme osaamisemme ja teknologiamme rekrytointiin kotimaan lisäksi 80 muussa maassa.