Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Recruitment Consultant, ManpowerGroup Oy

Innostutko asiakkaiden kanssa työskentelystä ja huumorintajuisesta työyhteisöstä? Haluatko päästä osaksi suurta kansainvälistä konsernia jatkuvasti kehittyvällä henkilöstöpalvelun toimialalla?

Etsimme nyt Helsingin keskustan toimistollemme vahvistukseksi myynnillistä

REKRYTOINTIKONSULTTIA

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat sekä henkilöstövuokraus- että rekrytointiprosessien toteuttaminen, aina asiakkaan ensitapaamisesta työntekijävalintaan sekä asiakassuhteen ylläpitämiseen ja kehittämiseen saakka. Toimit asiakasvastuullisena konsulttina ja teet aktiivisesti myös myyntityötä olemassa oleviin asiakkuuksiisi. Pääset konsultoimaan asiakkaitasi rekrytointihaasteissa ja niiden toteutuksessa sekä toimimaan konsulttina työsuhdeasioiden osalta niin asiakkaillemme kuin vuokratyöntekijöillemme. Työssäsi pääset toimimaan vahvasti eri toimialojen ja organisaatiotahojen parissa. Keskitymme vahvasti toimihenkilöpuolen henkilöstövuokraus- että rekrytointiprosesseihin.

Olet etsimämme rekrytointikonsultti, mikäli olet myynnillinen ja dynaaminen tuloksentekijä, joka tarttuu ennakkoluulottomasti ja positiivisesti uusiin haasteisiin. Itsenäisenä ja kaupallisena persoonana tunnistat uudet mahdollisuudet ja työskentelet määrätietoisesti kohti tavoitteita. Olet asiakkaille ratkaisuja tuova asiantuntija, joka haluaa oppia sekä ymmärtää asiakkaan toimintaa. Nautit asiakkaiden parissa työskentelystä ja olet aktiivinen suhteiden ylläpitäjä. Toimit oma-aloitteisesti ja itsenäisesti mahtavana tiimipelaajana.

Edellä mainittujen lisäksi edellytämme sinulta:

  • aiempaa kokemusta rekrytointi-/henkilöstöalalta ja/tai palvelumyynnistä
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. tradenomi, KTM)
  • sujuvaa suomen sekä englannin kielen osaamista

Kollegoiksesi saat joukon positiivisia ja oma-aloitteisia ammattilaisia, jotka ylläpitävät hyvää ilmapiiriä ja työskentelevät tehokkaasti yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Sovit joukkoon, kun nautit vaihtelevista tilanteista, mukaansatempaavasta työyhteisöstä ja toimit tehokkaasti myös paineen alaisena.

Tarjoamme sinulle vastuullisen, monipuolisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan työn, pitkälle kehitetyn toimintamallin sekä ison organisaation tuen ja perehdytyksen. Tarjoamme vakaan ja pitkäaikaisen kansainvälisen, eettisyydestään tunnetun yrityksen edut ja joustavat työajat etätyömahdollisuuksineen. Olet tehtävässä osa energistä ja positiivista työyhteisöä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää Manpowerin sivujen kautta rekisteröimällä CV:si ja painamalla ilmoituksessa olevaa Hae-painiketta viimeistään maanantaina 17.2.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi tai puh. 040 827 9433. Haethan pian, sillä haastatteluja saatetaan aloittaa jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.