Regional Sales Agent, Europcar

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, joka tarjoaa sekä yksityis- että yritysasiakkaille laadukkaita liikkumisratkaisuja. Organisaatiossamme työskentelee noin 190 autonvuokrauksen ammattilaista. Palvelemme asiakkaitamme yli 30 paikkakunnalla ja noin 3000 ajoneuvon kalustolla.

Europcar on toiminut Suomessa vuodesta 1967 lähtien ja on osa kansainvälistä Europcar Mobility Groupia, joka toimii yli 140 maassa palvellen 9,5 miljoonaa asiakasta. Kansainvälisesti yhtiö työllistää yli 10 000 työntekijää. Tarjoamme asiakkaillemme liikkumisen vapautta, laadukasta autokalustoa, helppoa saavutettavuutta sekä hyvää palvelua ja hinta-laatusuhdetta.

Europcar on listattu Pariisin Pörssiin.

Lue lisää: www.europcar.fi ja www.europcar.com"

Oletko tavoitteellinen ja onnistumisista nauttiva ja innostuva tiimipelaaja? Nautitko aktiivisesta myynnin roolista?

Regional Sales Agent

Tehtävässä vastaat BtoB-myynnistä pienten ja keskisuurten yritysten parissa. Tehtäviisi kuuluu koko myynnin prosessi, joka alkaa prospektoinnista, jatkuen aina myynnin jälkeiseen seurantaan ja asiakassuhteen hoitoon asti. Viihdyt puhelimessa, mutta hoidat tapaamisia myös livenä tai online-menetelmiä hyödyntäen. Tehtävä painottuu uusasiakashankintaan. Asiakassalkkusi kasvaessa hoidat ja kehität myös olemassa olevaa asiakaskuntaasi itsenäisesti ja tavoitteellisesti. Osallistut myös Aviapoliksen toimipisteen toimipistemyyntiin ja liidien käsittelyyn. Teet lisäksi tiivistä yhteistyötä Professional organisaation Account Managerin ja muun myyntitiimimme kanssa. Tehtävä on uusi ja toiminta-alueesi on pääkaupunkiseutu.

Sinulla on myynnin nälkää sekä aitoa halua ja innostusta tarjota parasta palvelua asiakkaalle. Arvostamme haluasi kehittää ja kehittyä myös itse. Myyntikokemus sekä aktiivinen ja myynnillinen asenne luo erinomaisen pohjan tehtävässä menestymiselle.

Toivomme sinulta:

  • kokemusta myynnin tehtävistä BtoB- tai BtoC-sektorilla
  • kykyä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa ja halua tarjota asiakkaillemme alan parasta asiakaskokemusta
  • tavoitteellista, rohkeaa ja sinnikästä työskentelyotetta
  • hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • matkustusvalmiutta pääkaupunkiseudulla
  • sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle tilaisuuden päästä mukaan kasvattamaan nopealla tahdilla kehittyvää toimialaa. Monipuolinen tehtävä tarjoaa mukavia haasteita ja kehittymismahdollisuuksia. Roolissa on mahdollisuus myöhemmin kasvaa muihin organisaatiomme tarjoamiin uramahdollisuuksiin. Annamme sinulle vapautta toteuttaa työtäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla, kuten joustavilla työajoilla ja osittaisella etätyömahdollisuudella. Saat kattavan perehdytyksen ja sinua tuetaan matkan aikana valmentavin menetelmin.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi viimeistään 29.9.2021. Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen rekrytointikonsultti Liisa Jenkins, puh. 050 5273453, liisa.jenkins(at)fi.experis.com

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.