Reskontranhoitaja

Etsimme nyt teollisuusalalla toimivalle asiakasyrityksellemme reskontranhoitajaa kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen ostoreskontran hoitaminen, joka pitää sisällään:

- ostolaskujen käsittely ja tiliöinti

- toimittajarekisteri

- ostoreskontran hoitaminen

- päivittäiset kassakirjaukset

- pankkitilien täsmäytys

Työnkuvaasi kuuluu lisäksi kuukausikatkoon liittyvät työt kuten välitilien täsmäytys, kohdistus ja kuluvaraukset. Samoin myyntireskontranhoitajan lomatuuraaminen on vastuullasi. Sen tiimoilta työtehtäviisi tulee kuulumaan seuraavat osa-alueet:

- asiakasrekisteri

- laskuttaminen

- asiakasmaksujen kohdistaminen ja myyntireskontran hoitaminen

- perintä

Toivomme lisäksi tehtävään valitulta henkilöltä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle merkityksellisen työn pienessä sekä yhtenäisessä tiimissä, mielenkiintoisen vastuualueen ja kokeneiden kollegojesi tuen. Työpaikka sijaitsee Vantaalla. Säännöllinen työaika tässä tehtävässä on 37,5h / vko.

Kiinnostuitko?

Mikäli kuvailtu työ herätti kiinnostuksesi, haethan paikkaa heti. Työn aloituksen kiireellisyyden vuoksi aloitamme työhaastattelut nopealla aikataululla. Työsuhde tulee alkuun olemaan henkilöstönvuokrauksen kautta, mutta tietyn määräajan jälkeen on tarkoitus siirtyä asiakasyrityksen omille palkkalistoille. Rekrytoinnista vastaa Manpower.

Konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään ja vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Recruitment Consultant Heidi Yrjä, [email protected] +358401546747

Senior Research Consultant Laura Parviainen [email protected] +358406310261

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.