Reskontranhoitaja

Terveyden ja hyvinvoinnin alalla toimiva asiakkaamme etsii tiiminsä vahvistukseksi uutta RESKONTRANHOITAJAA. Työsuhde on kokoaikainen ja alkaa mahdollisimman pian.

Tehtäviin sisältyy reskontran hoitamista, laskujen kirjaamista ja käsittelyä, maksuliikenteen hoitamista, erääntyvien laskujen käsittelyä sekä muita vaihtelevia toimistotehtäviä.

Keskeisimmät tehtävät:

  • Osto - ja myyntireskontran hallinnointi
  • Tiliotteiden käsittely
  • eTasku-kuittienkäsittelyjärjestelmän hallinnointi
  • Muut vaihtelevat taloushallinon työtehtävät


Toivomme sinulta:

  • Aiempaa kokemusta reskontran hoidosta/kirjanpidosta
  • MS Dynamics NAV/AX:n kirjanpito-osion käyttökokemus erittäin iso plussa (tai vähintään kokemus jostain muusta ERP-järjestelmästä)
  • Mielellään kokemusta Opus Capitan tai Nomentia Bankingin käytöstä
  • Hyvät Excel- ja word-taitoja
  • Kommunikaatiotaitoja
  • Aktiivista, oma-aloitteista ja positiivista työskentelyasennetta

Palkkaus asettuu 2800-3000€/kk välille osaamisestasi riippuen. Toimitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Vantaalla ja työn sujuessa myös osittainen etätyö on mahdollista. Vastassasi sinulla on lämminhenkinen tiimi, joka on tukenasi arjessa. Työsuhde solmitaan aluksi Manpowerin kanssa, hyvän yhteistyön jälkeen asiakkaamme tarkastelee mahdollisuutta palkata henkilö omille listoilleen.

Kiinnostuitko ja voisitko olla etsimämme henkilö? Hienoa!

Hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa sivustomme kautta; pelkkä CV, puhelinnumero & sähköpostiosoite riittävät osoittamaan kiinnostuksesi tehtävää kohtaan! Klikkaamalla "Hae"-painiketta pääset vaivattomasti liittämään tietosi ja osoittamaan taustasi tehtävää varten.

Rekrytointi toteutetaan yhdessä Manpowerin kanssa ja konsulttimme ovat sinulle avuksi mielellään sekä vastaavat mahdollisiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Rekrytointiprosessista vastaavat Manpowerin konsultit:

Oona Criado, [email protected], 040 185 8306

Roosa Marjanen, [email protected], 040 567 9360

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.