Hyvä työnhakija ja asiakas – palvelumme toimivat normaalisti – lue lisää

Reskontranhoitaja, Klaukkala, VP-Service Oy

VP-SERVICE Oy on 1993 perustettu suomalainen teknisen kaupan alan yritys, joka valmistuttaa, maahantuo, edustaa ja myy tuotannon, huollon, kunnossapidon ja maatalouden johtavia tuotteita suoraan ammattikäyttäjille. Yli kahdenkymmenenviiden vuoden kokemuksella yhtiö myy ja markkinoi tuotannon, korjauksen, huollon ja kunnossapidon ammattilaisten palvelua ja voimme tarjota asiakkaillemme todella kattavan valikoiman laadukkaita kotimaisia ja ulkolaisia tuotteita työtehtävien nopeaan ja tehokkaaseen toteuttamiseen.


Kun arvostat toimivuutta, laatua, ympäristöystävällisyyttä, kotimaisuutta ja työskentelymukavuutta, löytyy etsimäsi tuote laajasta valikoimastamme työskentelet sitten kiinteistönhoidon, teollisuuden, kunnossapidon tai maatalouden parissa.

Kun haluat parasta, on valintasi VP-SERVICE. https://vp-service.fi/yritys/

Etsimme nyt jämäkkää, osaavaa ja kokenutta MYYNTI- JA OSTORESKONTRANHOITAJAA huumorintajuiseen joukkoomme Klaukkalaan. Toiveissamme on löytää pitkäaikainen työntekijä, joka aidosti tulee osaksi tiivistä ryhmäämme.

Tavoitteenamme on löytää kokenut reskontranhoitaja, joka ei kavahda ottaa vastuuta. Työ on pitkälti hyvin klassinen reskontrakokonaisuus. Kokemuksesi kautta osaat myös laittaa asiat järjestykseen sekä pitää huolta, että kaikki tarvittava tulee tehtyä ajallaan. Tehtävässä et ole yksin, sillä toimistolla on toinen reskontranhoitaja, joten tarjolla on tukea ja apua tarvittaessa.
Tehtäviisi kuuluu vaihtelevasti päivittäin:

 • Osto- ja myyntireskontran hoitaminen
 • Alustava kirjanpito/tiliöinti (saatetaan loppuun ulkopuolisessa tilitoimistossa)
 • Sähköisen laskutuksen hoitaminen
 • Tulli-ilmoitukset & tilausten seuranta
 • Asiakkaisiin ajoittain yhteydenpito puhelimitse sekä sähköpostitse
 • Muut toimistotehtävät tarpeen mukaan


Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä:

 • Useamman vuoden kokemusta reskontran hoidosta / laskutuksesta
 • Tehtävään soveltuvaa tutkinto katsotaan eduksi
 • Numerotarkkuutta sekä kykyä työskennellä rutiininomaisten tehtävien parissa
 • Joidenkin varastotuotteiden tilaaminen ulkomaisilta päämiehiltä (valmiit pohjat - englannin kielellä)
 • Kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Riittävää käytännön englanninkielen taitoa


Käytössämme on Nova ohjelmisto, joten työtäsi helpottaa, mikäli tämä on entuudestaan tuttu ohjelma. Muuten odotamme valittavalta henkilöltä hyviä IT-käyttöjärjestelmän taitoja.
Me tarjoamme sinulle mukavan työpaikan - meillä pitää ja kuuluu viihtyä! Olemme pieni ja tiivis porukka, jolla vitsit lentävät ja huumori kukkii. Meillä jokainen puhaltaa yhteen hiileen ja arvostamme toistemme tekemistä. Toimistolla meitä on vaihtelevasti n. 10 henkeä ja meillä on viihtyisät työskentelytilat. Työskentelemme arkisin klo 08:00-16:00 välillä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää välittömästi rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla ilmoituksessa olevaa "Hae"-painiketta Manpowerin sivulla. Haastattelut aloitetaan hyvin nopealla aikataululla jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antavat Manpowerin Recruitment Consultant Suvi Väänänen (suvi.vaananen@manpowergroup.fi) ja Recruitment Consultant Laura Parviainen (laura.parviainen@manpowergroup.fi).

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.