Retail Development Manager

Arval on erikoistunut täyden palvelun leasingiin ja uusiin liikkumisratkaisuihin. Joka päivä Arvalin 7000 työntekijää 30 eri maassa työskentelevät täyttääkseen Arvalin palvelulupauksen: tarjoamme kaikille asiakkaillemme eli - suurille kansainvälisille yrityksille, keskisuurille yrityksille ja pienyrityksille, jatkuvasti joustavia ratkaisuja, jotta heidän matkansa jatkuisivat vaivattomina ja kestävää kehitystä tukevina. Arval on Element-Arval Global Alliancen perustajajäsen, joka on markkinajohtaja autokantojen hallinnoinnissa ja jolla on yli 3 miljoonaa ajoneuvoa 50 eri maassa. Arval on perustettu vuonna 1989 ja sen omistaa kokonaan BNP Paribas. Arval kuuluu konsernin sisällä palveluiden sekä vähittäispankkitoiminnan toimialaan. Arval Oy aloitti toimintansa Suomessa syyskuussa 2012 ja tällä hetkellä Vantaan konttorissamme työskentelee yli 30 työntekijää.

Haluatko olla mukana alalla arvostetun yrityksen vahvassa kasvutarinassa?

Haemme nyt organisaatioomme aktiivista

RETAIL DEVELOPMENT PARTNERSHIP MANAGERIA

Tuet yrityksemme kasvustrategiaa rakentamalla suorat ja epäsuorat myyntikanavamme B2B vähittäiskaupan osalta. Etsit, rakennat ja kehität myös muuta kumppaniverkostoamme kuten autonvalmistajat, pankit, vakuutus- ja energiayhtiöt. Vastuullasi on myös tunnistaa B2C -markkinan mahdollisuudet ja suunnitella sekä toteuttaa markkinointiaktiviteetteja. Neuvottelet sopimuksia sekä ylläpidät ja edelleen kehität kumppaneidemme asiakastyytyväisyyttä. Tehtävässä saat myös olla mukana kehittämässä prosesseja ja toimintamalleja. Olet osana Arvalin myynti- ja markkinointitiimiä, ja raportoit Suomen toimitusjohtajalle.

Sinulla on soveltuva koulutus ja aikaisempaa kokemusta vastaavista B2B- tai B2C-puolen palveluiden ratkaisumyynnistä, uusien myyntikanavien avaamisesta ja niiden menestyksekkäästä hoitamisesta ja kehittämisestä. Nautit aktiivisesta, sinnikkäästä ja tuloksekkaasta työskentelystä. Omaat positiivisen ja myynnillisen asenteen, hyvät neuvottelu- ja sosiaaliset taidot sekä kyvyn itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on vahvaa kiinnostusta, ja näkemystä digitalisaation hyödyntämisestä työssäsi. Suomen kielen lisäksi puhut ja kirjoitat myös sujuvasti englantia. Aikaisempi työkokemus esim. auto-, rahoitus-, tai vakuutusalalta katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kehittyvällä alalla sekä aidosti kansainvälisen työympäristön, rennon työilmapiirin ja mukavat työkaverit. Olemme voimakkaassa kasvussa, joten tarjoamme myös mahdollisuuden päästä mukaan kasvamaan kanssamme, vahvan kansainvälisen toimijan omistuksessa. Toimipisteemme sijaitsee moderneissa tiloissa Vantaalla, Aviapoliksen juna-aseman vieressä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.experis.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella 31.12. mennessä. Tehtävää täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultit Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist(at)fi.experis.com sekä (Terhi Airas, terhi.airas(at)fi.experis.com.